Astronapoved

Horoskop za četrtek, 9. decembra

Andreja Novak / 090 77 85
9. 12. 2021, 05.40
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven 

Pomirite se s preteklostjo, še posebej z moškimi v družini. Tako boste dobili dobro podporo iz njihove strani, da se boste lahko bolj stabilno postavili v svoje življenje.

Bik 

Počutili se boste močne in sodelujoče ter boste tako tudi delovali, čeprav se vam ne bo dalo ukvarjati z drugimi. Umirite se in si vzemite dovolj časa zase in za počitek.

Dvojčka 

Čisto rutinsko boste opravljali vse, a brez prave volje, zato ne bo večjega uspeha, ki ga ne boste niti pogrešali. Včasih se vam bo zazdelo, da je vaše delo čisto v prazno.

Rak  

Ne obljubljajte novih stvari, ki vas začnejo takoj bremeniti, saj ne utegnete vsega narediti sproti. Ne pretiravajte z druženjem v poslu in če lahko, se držite bolj zase.

Lev 

Odlične povezave boste imeli in lahko, da boste bolj malo delali, pa vseeno dosegli veliko več, kot ste pričakovali. Kreativnost vas bo sprostila v veselje in nove načrte.

Devica 

Močni in ognjeviti boste v idejah. A dobro je, da se zavedate, da je sedanja vaša moč stanje iz preteklosti in da se vam v sedanjosti že obetajo spremembe. Ne pogojujte.

Tehtnica 

Opazovali boste reakcije drugih na vaše deli in iz tega dobili dobre ideje za nadaljnje spremembe, ki vam bodo dale več časa zase in ljudmi, ki vas bodo cenili in ljubili.

Škorpijon  

Na splošno je dobro, da si vzamete več časa za bližnje, saj vam bodo odtehtali dober del življenja v dobro. Čas bo, da na novo definirate pogodbe in ostale dogovore.

Strelec 

Ljudje ne bodo tako hitro pozabili vaših spodrsljajev, še posebej ne vaši bližnji, zato stvari ne bodo šle stvari lahko naprej. Odprti bodite za ideje drugih in prisluhnite.

Kozorog 

Posvetite se tistim ljudem, ki so vam res pomembni in veliko bolje se bo vse izpeljalo. Čakali boste na priložnost, da se izkažete pred vam pomembno osebo, a ne bo šlo.

Vodnar 

Priložnosti in ljudje se vam bodo odmikali. Čisto preveč ste se predali svojemu režimu. Pri nekaterih sploh ne boste opazili odmika, saj se nikakor ne boste ukvarjali z njimi.

Ribi 

Pohvale in potrditve vam bodo dale dodatnega poleta v vaše delo, pa čeprav tega ne boste kazali navzven. Vaša domišljija bo dobila krila in z zadovoljstvom boste aktivni.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja