Astronapoved

Horoskop za sredo, 8. decembra

Andreja Novak / 090 77 85
8. 12. 2021, 05.40
Posodobljeno: 8. 12. 2021, 07.22
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Oven

Ne izzivajte prepirov v odnosih in ne vlecite iz naftalina starih stvari, saj sedaj ni pravi čas za razčiščevanje, razen, če ne želite odnosa čisto zaključiti ali vsaj iti v tej smeri.

Bik 

Imeli boste takšno notranjo moč, da se vas bodo lahko nekateri izogibali, kar vam bo ugajalo. To bo vznemirilo bližnje, ki bi radi ustregli, a ne vedo, kako naj se vas lotijo.

Dvojčka  

Ne posegajte v odgovornost bližnjih, niti ne v njihovo delo. Tako boste ohranili mirno stanje v okolici in tudi notranji mir. Dovolite, da se domači sami naučijo potrebno.

Rak  

Zaključili boste nekatere stvari, ki so vas že dolgo preganjale. To vas bo osvobodilo pritiska in se boste lažje sprostili v odnosih ter intimni sreči. Ne obljubljajte nič.

Lev 

Razmišljali boste, kaj vse bi bilo drugače, če bi se pravočasno aktivirali in postavili za svoje želje ter sledili svojim ciljem, še posebej v ljubezni. To vas bo malo obremenilo.

Devica 

Ohranite zbranost na okolici in bolje boste lahko sodelovali v odnosih. Če se še izrazite pravočasno s svojo iskreno samozavestjo, pa boste razveselili vse bližnje.

Tehtnica 

Ohranite zbranost v sebi in ne posegajte z jezo v odnose, še posebej, ker ne bo imelo smisla. Prešibki boste za prepire in boste samo izgubili energijo. Samo prisluhnite.

Škorpijon 

Izkoristite dober čas in počutje za zmenke in srečanja z ljudmi, ki so vam pomembni. Težko bodo namreč skrili naklonjenost do vas in z večjo lahkoto se boste dogovorili.

Strelec  

Popazite na svoje zdravje, predvsem živčevje. Odnosi bodo dlje časa na udaru, kot ste računali, zato nikamor ne hitite in tudi ne računajte na nenadne spremembe.

Kozorog

Črtajte stvari, ki vam niso življenjsko pomembne in ohranite samo tisto, brez česar ne bi mogli živeti. Enako je z odnosi. Prenehajte biti ustrežljivi do vseh, če želite srečo.

Vodnar 

Razmišljali in sodelovali boste predvsem z domačimi, kjer boste želeli vzpostaviti dober sistem in red v skupnem življenju. To vas bo aktiviralo v res odlične ideje.

Ribi 

Vsekakor pa boste imeli vse preveč opravka s sabo in svojimi načrti, da bi se sedaj ukvarjali s partnerjem ali ljubeznijo. Za to se vam bo zdelo, da bo dovolj časa kasneje.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja