Astronapoved

Horoskop za torek, 7. decembra

Andreja Novak / 090 77 85
7. 12. 2021, 05.40
Posodobljeno: 7. 12. 2021, 06.58
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Bolj sledite svoji intuiciji in upoštevati notranji glas, ki vam ne bo dal spati. Ne zamahnite z roko in jih ne podite stran, saj vam bo l žal, zakaj jih niste upoštevali.

Bik 

En trenutek ste pretirano občutljivi, v drugem hipu pa že delujte z vso silo v smeri, katere nasprotnik ste bili. Tako v sebi bijete bitke, v okolici pa ustvarjate kaos.

Dvojčka 

Naveličani boste vsega in se ne boste veselili ničesar, še spanja ne. Nekaj časa boste iskali krivce za to situacijo, po določenem času pa se vam še to ne bo dalo več.

Rak 

Nihali boste v čustvih, kar lahko, da vam bo aktiviralo simptome prehlada ali izjemne izčrpanosti. Veliko energije porabite za vsa notranja doživljanja in se težje naspite.

Lev  

Obžalovali boste nekatere priložnosti, ki ste jih iz lenobe ali počasnosti v reakcijah izpustili. Tovrstno razmišljanje vam bo poslabšalo počutje in boste želeli odmik.

Devica 

Izčrpani boste od kar naenkrat pretiranega optimizma, ki ga bo okolje aktiviralo v vas. Težje se boste zbrali in precej priložnosti za dobre spremembe vam bo ušlo.

Tehtnica 

Občutki krivde vas ne bodo tako hitro zapustili, saj niste navajeni, da ne bi počeli nič pametnega zase ali za druge. A ne boste imeli izbire, saj si boste morali re spočiti.

Škorpijon 

Precej dogajanja bo in težko boste vse obdržali pod kontrolo. Obremenjevati vas bodo začeli pretekli odnosi in vse, kar niste dobro počistili za sabo. Sprostite se.

Strelec  

Utrujeni boste od vsega, saj ste že dolgo vpeti v način življenja, ki vam ne odgovarja. To vam počasi jemlje veselje do sprememb in dela, saj ne moretit dobro razmišljati.

Kozorog  

Zmedeni boste in ne boste vedeli, kako in kam se obrniti, čeprav boste pa vedeli, kaj si želite. To vas bo motiviralo in vlivalo ognja na vaše počutje, da ne boste cincali.

Vodnar 

Iz vseh stani se vam bo zdelo, da prihajajo pritiski, ko pa boste preverili, kaj se dogaja, pa boste presenečeno ugotovili, da so prej vsi pozabili, kot da pričakujejo.

Ribi 

Zdelo se vam bo, da se je kolo sreče obrnilo v vašo smer. Ne glede na to, da boste pričakovali negativna čustva iz okolja, se to ne bo zgodilo in boste presenečeni.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja