Astronapoved

Horoskop za petek, 3. decembra

Andreja Novak / 090 77 85
3. 12. 2021, 05.40
Posodobljeno: 3. 12. 2021, 06.14
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Če se boste odzivali na vse priložnosti, si lahko že pred novim letom odprete pomembne poti za dobro leto 2022. Poskrbite samo, da pravočasno odreagirate.

Bik
Previdno pri delu z elektriko. Nagnjeni boste k nezgodam, ki pa jih lahko preprečite z zbranostjo, sproščenostjo in razmislekom ter čimmanj reakcijami na prvi trenutek.

Dvojčka
Ne skrivajte se za drugimi ter drugih ne ščitite pred vsem dogajanjem. Vsak mora sprejeti odgovornost zase. Če tega ne dojemate, se zapletate v nepotrebne težave.

Rak
Opazujte svoje občutljive reakcije v nekaterih pogovorih in temah. In namesto, da bi končno razčistili situacijo, naredite vse, da še globlje skrijete svoje čustvene rane.

Lev
Usoda ima nekaj dobrih skritihstvari za vas, če se boste le upali sprostiti v vse to in sprejeti, kar ima jutrišnji Sončev mrk dobrega za vas. Prihaja novo dobro življenje.

Devica
Ne skrivajte svojih lastnosti in želja, temveč se izrazite. Jutrišnji sončni mrk vas bo zaustavil in vam dal priložnosti, da na novo pogledate svoje delo in blagostanje.

Tehtnica
Zadovoljstvo se vam bo okrepilo, zato ne boste želeli menjati svoje rutine, ki vam omogoča v teh časih dobro življenje. Sobotin Sončev mrk bo okrepil vaš magnetizem.

Škorpijon
Spreminjali boste svoje temelje, zato vztrajajte v vsem, da vam bo prišlo v navado. Boljšega obdobja za spremembe ne boste našli, saj vas sobotin sončni mrk podpira.

Strelec
Sledite občutku novih priložnost in se veselite vsega novega. To vam bo dalo odlične ideje, predvsem pa notranje in fizične moči, da boste vzpostavili potrebne razmere.

Kozorog
Bolj kot se boste sproščali in opuščali negativne misli ter pričakovanja, bolj se vam bo odpiralo praktično življenje in boste lahko razrešili masikatere svoje finančne zagate.

Vodnar
Vse bolj vam je jasno, da se ne morete izogniti vodilni vlogi v življenju. Ne glede na to, na koga vse si želite predate odgovornost, se kot bumerang vedno vrne nazaj.

Ribi
Sončev mrk jutri bo v vas sprožil večje spremembe glede denarja in materialnih dobrin in sprejeli boste odgovornost tako zase kot za vse želje za prihodnost.