Astronapoved

Horoskop za četrtek, 2. decembra

Andreja Novak / 090 77 85
2. 12. 2021, 05.40
Posodobljeno: 2. 12. 2021, 07.17
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Odlične priložnosti se bodo pojavile. Lahko, da boste dobili povabilo simpatije v skupno sodelovanje, ali pa se odločili sami kontaktirati v smer, ki jo želite odpreti.

Bik
Veliko pozornosti boste namenili izboljšavam doma in zbirali ideje za spremembe, ki si jih želite uresničiti prihodnje leto. Pri tem boste natačno pregledali vse možnosti.

Dvojčka
Ne veste točno, kaj želite, pa sta vam delo in služba bolj dogodivščina, kar seveda ni všeč ostalim v službi. Zvezde vas podpirajo v smeri dobrega počutja v pravem poslu.

Rak
Odlične priložnosti imate za napredovanje in za ureditev kariere na dolgi rok, če boste le nadaljevali z delom tako skrbno in sistematično. Naredite si dober načrt.

Lev
Javnost vas odlično sprejem in v službi se vam obeta napredovanje, če boste le želeli. A velika verjetnost je, da si ne boste želeli sprememb, dokler se vse zares ne umiri.

Devica
Zmedeni boste zaradi službe in predvsem komunikacije. Ne boste točno vedeli, kako bi se lotili vsega, a bo potrebno počakati, da se stanje razjasni tudi zunaj v okolici.

Tehtnica
Lahko, da vas bo premamilo srečanje s simpatijo in bodo iskrice strasti preskočile ter se boste znašli v kočljivem položaju. Lahko, da si želite sprememb in bo to izgovor.

Škorpijon
Temeljit razmislek bo potreben, da boste vse izpeljali optimalno, a ne bo nobenih težav, saj boste imeli dovolj moči in volje. Lahko le, da boste malo naporni za druge.

Strelec
Velik vpliv boste imeli na okolico in na vse, ki jih boste srečali, zato se boste z lahkoto vse dogovorili. A če želite posebne ugodnosti, potem si morate vzeti čas za ljudi.

Kozorog
Ljubezen vas bo premagala, da boste vstopili v nekatere nove in konkretne stvari ter se pri tem celo sprostili. Čudili se boste sebi in okolici, da že prej niste tako zadihali.

Vodnar
Imeli boste odlično podporo, da dokončate stare stvari in si ustvarite red in harmonijo doma ter v financah. Vse bolj boste optimistični glede finančnih dobrin.

Ribi
Nova spoznanja vam bodo odprla dobre možnosti za sodelovanje in napredovanje v službi. Bolj boste harmonični. Ne boste več iskali bližnjic in ustvarjali problem s tem.