Astronapoved

Horoskop za sredo, 1. decembra

Andreja Novak / 090 77 85
1. 12. 2021, 05.40
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Strast bo vplivala na vaše načrte in vas odmikala od vsega, kar morate narediti, zato previdno, da kreativnosti ne zapravite za intimne užitke. Oboje se sedaj ne bo izšlo.

Bik
Samski lahko srečate ljubezen življenja, vezani pa boste imeli pozornost bolj na družini in na tem, kako vas vidijo drugi. Ljubezen in naklonjenost bo prisotna povsod.

Dvojčka  
Ne bo vam jasno, kaj se dogaja, a boste sproti dajali informacije in podporo tistim, ki vas držijo nazaj in odmikajo od ljubezni. Razmislite, čemu sabotirate sami sebe.

Rak
Ne razlagajte domačih skrbi ali zgodbic naokoli, pa četudi jih drugi pripovedujejo. Zaradi tega lahko ogrozite svoje odnose in stabilnost, saj ste potem bolj ranljivi.

Lev
Lahko, da boste srečali in se zapletli s staro simpatijo. Odkrili boste veliko novosti o sebi, svojih čustvih in vajini povezavi. To vas bo malo presenetilo in vam dalo misliti.

Devica
Po naključju boste srečali vse za vas izjemno pomembne osebe iz preteklosti. Ne obotavljajte se, aktivirajte se in naredite vse, da se pridružite dobremu sodelovanju.

Tehtnica
Zbudili se vam bodo strahovi in se boste bali vsake spremembe, a skozi sodelovanje in čimbolj mirno opazovanje, boste kaj kmalu ugotovili, kaj vse bo za vas sedaj bolje.

Škorpijon
Ljubezen vas bo pripravila do večjih sprememb in celo do tega, da si boste priznali, da mogoče ne veste vsega. Intenzivno dogajanje bo okrepilo ljubezen in voljo za vse.

Strelec
Vse stare zamere in negativna čustva boste premagali, sprostili in se tudi pomirili z vsemi tistimi, za katere vam je še posebej mar. Ne boste se pustili kar tako odgnati.

Kozorog
Ne boste več opazovalec tujih življenj, temveč se boste znašli v vrtincu svojega. Zato sodelujte sistematično, korak za korakom in iskreno, pa se vam bo vse dobro izšlo.

Vodnar
Sprostiti se boste morali glede ljudi iz preteklosti ter jih pustiti, da živijo po svoje, dokler s tem ne vplivajo na vašo kvaliteto življenja. Ne prepričujte jih v nič, počakajte.

Ribi
Dom in domače stanje vam bo navdih in odskočna deska za vsa opravila z lahkoto.
Lahko pa, da boste precej občutljivi, zmedeni, saj boste čisto prevzeti od energij.