Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 29. novembra

Andreja Novak / 090 77 85
29. 11. 2021, 05.38
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Odlične ideje vas bodo aktivirale. To vam bo pomagalo prebuditi svoje strasti in nestrpni boste. Dom vas bo utesnjeval, zato boste iskali razloge, da pobegnete.

Bik
Imeli boste ogromno dela v službi in z nestrpnostjo se boste vsega lotevali, da bi čimprej dokončali. Uspelo vam bo urediti dom in poskrbeti za optimalno počutje.

Dvojčka
Povsod boste morali dokazovati nekaj za nazaj, kar vam bo šlo na živce. Posledično se boste upirali v svojih odnosih, a ne boste prišli daleč, saj se bo potrebno pogovoriti.

Rak
Zaključevali boste obdobje v karieri in se pripravljali za novo poglavje. Sprejmite podporo iz okolja, a ne pozabite, da so nekateri odnosi bolj pomembni kot drugi.

Lev
Spoznali boste, katera ljubezen in strast vam je najpomembnejša. Nekatere srčne stvari boste obržali, a vse ostalo boste pripravljeni prestopiti, ko bo do tega prišlo.

Devica
Sreča bo na vaši strani in česarkoli se boste lotili, vam bo odlično šlo. Usoda vas bo podpirala. Pretiravali boste v skrbi za druge .

Tehtnica
Imeli boste dober magnetni privlak in na karkoli boste pomislili, bo kmalu prišlo do vas. Zato previdno s tem talentom, uporabite ga čim boljše za vse, kar si želite.

Škorpijon
Spremembe vam prinašajo okrepitev energij. Zato boste dobili voljo, da se lotili tudi tistih večjih in naredili načrt ter se lotili vseh pogovorov, ki bodo res dobro stekli.

Strelec
Okolica vam bo naklonjena in prejeli boste številna povabila na zabavo, a boste sprejeli bolj tista individualna z manj družbe ter več iskrene ljubezni, pa tudi strasti.

Kozorog
Srečali boste zanimivo osebo, ki bo v vas prebudila življenjsko energijo in prižgala upanja na ljubezen. Samski ali ne, v vsakem primeru boste razmišljali v to smer.

Vodnar
Učinkovitost boste zamenjali z nestrpnostjo, zato pazljivo z besedam in načinom, s katerim pristopate do sodelavcev. Naj se ne mudi tako, da se vse zakomplicira.

Ribi
Intuicija vas bo dobro vodila in se boste ob pravem času aktivirali in na novo postavili stvari, ki so vam zelo pomembne. Še posebej dajte pozornost na zdravje in počutje.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja