Oven
Obremenjeni boste in lahko, da se vam bo to poznalo na zdravju in dobrem počutju. Preložite pomembne sestanke, kjer je vse odvisno od vašega dobrega stanja.

Bik
Lahko, da se boste odločali za preselitev v tujino ali za daljši poslovni odmik. Lahko celo, da vam bo to na hitro uspelo organizirati, saj vas zvezde podpirajo v tem.

Dvojčka
Jezni boste na sodelavce, a vas bo to pripravilo do tega, da boste končno pustili okolico in bližnje pri miru in se posvetili sebi ter si omogočili malo svobode in veselja.

Rak
Za mirnejše življenje je smiselno obrniti igro življenja in ne rešujete sprotnih težav, temveč poskrbite pravočasno, da do teh ne pride. Zato razmislite o tem na dolgi rok.

Lev
Pokažite interes za stvari, ki si jih želite, sicer boste ostali brez nečesa, kar si res zelo želite. Nič ni narobe, če se javite za dela, ki so vam všeč in greste zato radi na posel.

Devica
Sprejeli ste nove izzive v poslu, kar vam bo prineslo veliko preobrazbo tudi v sodelovanju, tako da vam bo padel kamen iz srca. Takoj boste bolj pogumni v službi.Tehtnica
Z veseljem se boste lotili načrtovanja in dokončevanja nekaterih stvari, ki ste jih že dolgo prelagali. Razmilili boste, kako se bolj optimalno organizirati in vse dokončali.

Škorpijon
Imeli boste možnost nadaljevati svoje nove projekte in pri tem boste zelo uspešni tudi na dolgi rok. Lahko, da vam bodo ženske pomagale pri preboju v tujino.

Strelec
Poslovno boste zadovoljni, saj se bodo odpirale številne dobre smeri in tudi mnogi bodo pohvalili vaš način delovanja, pa tudi sami boste zadovoljni z vso situacijo.

Kozorog
Dobili boste mamljivo ponudbo za potovanje ali daljši izlet in če se boste odzvali, vam lahko ljubezen vse postavi na glavo. Strast vas bo prevzela in res boste srečni.

Vodnar
Iskrice strasti vas bodo vodile skozi službene naloge, a boste to čutili kot samo po sebi umevno. Šele kasneje, ko bodo izginile, se boste spraševali, kje so zares.

Ribi
Pozabili boste na slabo počutje, saj boste dobili dobre ideje, ki vam bodo dale zagon. Celo izrazili jih boste in pokazali, kaj si želite. To boste ocenili kot pozitiven napredek.