Napoved

Horoskop za soboto, 20. novembra

Andreja Novak / 090 77 85
20. 11. 2021, 06.46
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Ne boste mogli zdržati doma, saj vas bodo vsi ves čas vabili v družbo in iskali vašo pomoč. Ne zapletajte se preveč, da ne boste na koncu vi krivi za njihov neuspeh.

Bik
Zadovoljni boste s sabo, saj se boste sprostili in začeli uživati v stvareh. To vam bo okrepilo življenjsko energijo in strast do življenja, da boste začutili voljo do vsega.

Dvojčka
Sledili boste dogajanju in kljub slabi volji, se vam bodo stvari dobro izpeljale. Ne glede na prigovarjanje okolice boste videli, da so vam naklonjeni in to vam bo dovolj.

Rak
Čisto boste odmaknjeni od vsega, saj boste na vsak način želeli urediti finančno stanje. To vas bo motiviralo, da boste postali bolj realni in ustvarjalno uspešni.

Lev
Skrita čustva bodo začela prihajati na plano in čutili boste vse večjo srečo za življenje. Ne glede na zunanje vplive, boste skrili najbolj nežne energije srca, ki jih ne vidi vsak.

Devica
Ne čakajte na pomoč prijateljev, saj bodo vse prepustili vam. Zato se o vsem pogovorite, preden se lotite česarkoli, da ne boste na koncu jezni na vse in še nase.

Tehtnica
Dobili boste voljo za nove korake. Ne boste več čakali na druge, da se vam pridružijo, temveč boste naredili čisto po svoje, kar vas bo osrečilo in pripeljalo v novo družbo.

Škorpijon
Dobro počutje vas bo odprlo za sodelovanje iz preteklosti. Lahko boste pozabili na zamere. Občutek svobode vas bo preplavil in srečni boste, kot da se se vrnili domov.

Strelec
Sproščeni boste in videli številne priložnosti. Lahko, da se boste dogovorili za novo službo ali nova poslovna sodelovanja, ki bodo zelo produktivna v novem letu.

Kozorog
Obremenjeni boste zaradi pretiranih stikov z ljudmi. A boste kmalu spoznali, da je od vas odvisno, kako reagirate na okolico, zato se boste začeli namensko sproščati.

Vodnar
Ljubezen vas bo prevzela in boste na vse pogledali čisto drugeče. Postali boste tudi bolj občutljivi, ter precej kreativni in veliko bolj motivirani za finančne uspehe.

Ribi
Jezili se boste na zunanje vplive in čisto po nepotrebnem izgubljali čas in energijo. Poglejte iz druge perspektive in naredite, da se vaše stanje izboljša in vplivi razgubijo.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja