Napoved

Horoskop za petek, 29. oktobra

Andreja Novak / 090 77 85
29. 10. 2021, 06.14
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Dobra karma
Kaj lepega bo prinesel današnji dan?

Oven
Jutri pride Mars v škorpijona, kar vas bo prebudilo in želeli boste nekaj narediti. Fizično boste bolj občutljivi kot sicer, zato čuvajte svoje zdravje z gibanjem v naravi.

Bik
Preveč se boste ukvarjali z denarjem in še vedno zatirali vse bolj glasna čustva. Pretreslo vas bo spoznanje, da nekateri z manj denarja so zares bolj srečni.

Dvojčka
Našli boste rešitve za finančne zadeve, kar vas bo takoj razbremenilo in boste z večjo sproščenostjo se lotili načrtovanja sprememb. Ne želite več delati kompromisov.

Rak
Trma vas bo zagrabila ob nepravem času in boste želeli priti do veljave. Na srečo pride Luna v znamenje device in se boste umirili in začeli z konkretnim delom.

Lev
Če se ne boste odločili sami, da se končno izrazite, bo to samo od sebe prišlo na plano mogoče v ravno nepravem trenutku. A boste zadovoljni, da se končno ve.

Devica
Ne zamudite dobrega srečanja s pomembno osebo, ki vam bo pomagala uresničiti poslovne cilje in vam svetovala, kako se pripraviti, da pravočasno realizirate želeno.

Tehtnica
Delo vam bo pomembno, zato boste zadovoljni, ko ga boste lahko opravljali v miru in sledili navdihom, ki jih boste redno sprejemali. Našli boste motivacijo za spremembe.

Škorpijon
Doživeli boste večjo zavrnitev ali oviro, ki vam bo dala misliti. A čutili boste že nemir v sebi, saj jutri pride Mars v vaše znamenje in vam podpre moč in voljo za aktivnosti.

Strelec
Če želite upoštevali svojo vizijo življenja, potem vedite, da ste vi glavni akter in da se ne bo nič samo zgodilo. Naredite si načrt za prihodnje dni, lahko tudi do konca leta.

Kozorog
Začnite se zavedati sebe in vsega, kar oddajate v svet, saj se boste lahko samo tako prebudili. Aktivirala se vam bo volja, da se boste potrudili dokončati določene stvari.

Vodnar
Stiki z ljudmi vam bodo naporni, a se boste zavedali, da je sedaj ključnega pomena, da naredite, kar je potrebno. Dobre poslovne priložnosti vas bodo vodile in okrepile.

Ribi
Navdih življenja bo prišel skozi sprostitev, masažo, meditacijo ali nesmiselen pogovor, ki vam bo aktiviral zanimive ideje. Počutje se vam bo na hitro spremenilo.