Napoved

Horoskop za četrtek, 28. oktobra

Andreja Novak / 090 77 85
28. 10. 2021, 05.53
Posodobljeno: 28. 10. 2021, 06.27
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Obremenjeni boste z odnosi, ne glede na to, da ne bo pravega razloga v tej smeri. Opazujte svoje reakcije, da vidite, kaj vas zares muči, da se nikakor ne sprostite.

Bik
Ne bo potrebno veliko besed, da se znajdete v čisto drugem filmu, zato se odprite za spremembe, ki se vam bodo ponujale predvsem v poslu. Sodelujte in bodite odzivni.

Dvojčka
Trenutno ni čas, da bi se postavili v ospredje, zato dovolite, da vas zvezde postavijo med ljudi na način, ki bo za vas optimalen. Odkrili boste, kako dobro družbo imate.

Rak
Odlično obdobje je lahko za vas, če boste sproti sprejemali situacijo in iskreno sodelovali v njej brez, da imate svoja čustva že pripavljena za osebno dramo.

Lev
Naredili boste vse, kar bo potrebno, celo upali si boste pokazati več svojih čustev in sposobnosti. Družba vas bo povsod v celoti sprejela, kar vam bo tokrat res godilo.

Devica
Končno se boste bolj sprostili in začutili skorajda optimizem, ki vam bo dal krila najprej za delo. Resnično se boste trudili v tej smeri, a vam ne bo šlo prav dobro.

Tehtnica
Marsikdo bo presenečen, odkod vam sedaj takšen red in odločnost v vašem življenju.
Pomirjeni boste s sabo in uspešnostjo ter nadaljevali z načrti, ki vam veliko pomenijo.

Škorpijon
Odličen čas za vas, če se boste le malo bolj sistematično lotili vsega. Nikakor ne boste prišli do pravih priložnosti, dokler se ne pomirite s sabo in ugotovite, kaj zares želite.

Strelec
Čas je, da uredite vse tisto, kar ste si celo leto želeli, pa nikakor ni bilo časa. Pomoč prijateljev bo zelo dobrodošla in če jih boste prosili se bodo številno tudi odzvali.

Kozorog
Žal boste morali slediti navodilom in pripraviti na novo vse potrebno, kar vas bo seveda jezilo, a boste vedeli, da lahko krivite samo sebe, da se niste prej uprli.

Vodnar
Navidezno boste komunicirali z vsemi o vsem, a samo navidezno, saj se boste zares odmikali od vseh pravih pogovorov, saj se vam ne bo dalo ukvarjati s tujimi mnenji.

Ribi
Zapravljali boste čas in iskali smisel dneva. Nekatera darila vas bodo razveselila in sproščeni boste lahko spet začeli z dobrim kreativnim delom, ki vas bo čisto prevzelo.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja