Napoved

Horoskop za soboto, 23. oktobra

Andreja Novak / 090 77 85
23. 10. 2021, 06.45
Posodobljeno: 23. 10. 2021, 07.46
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Imeli boste občutek, da je vse tako, kot ste želeli, pa čeprav niste nič naredili za to. Samozavestni boste in iskali priložnosti, da pokažete, kako dobri ste lahko zares.

Bik
Nestrpni boste in iskali način, kako vse čimhitreje realizirati. A ne bo šlo tako hitro, še posebej, ker boste sami zakomplicirali s stvarmi, za katere ne veste, kako se jih lotiti.

Dvojčka
Nekaj vas bo hudo razjezilo in si ne boste mogli pomagati, da ne bi vstopili v situacijo ali naknadno pokomentirali neumnosti. Drugi bodo samo presenečeni nad vami.

Rak
Izkoristili boste nestrpnost drugih in na tiho izpeljali spremembe, za katere ste se bali, kako jih bodo vaši bližnji sprejeli. Trmast boste, da se izpelje čistp po vaše.

Lev
Strast vas bo aktivirala, da se boste lotili najbolj nemogočih stvari, ki se vam bodo zdele v danem trenutku najbolj smiselne. Dosegli boste svoje, zato vam ne bo žal.

Devica
Imeli boste idejo, ki še ne bo zdrela za javnost, zato jo še čuvajte. Lahko se namreč zgodi, da vam jo kdo realizira na svojem poligonu, kar bi vas močno prizadelo.

Tehtnica
Zdelo se vam bo, da vam vsi sledijo in na imate moč nad precej večjim številom ljudi. Sprostite se in dovolite, da se pokažejo realne povezave, da ne boste v iluzji.

Škorpijon
Zjutraj pride Sonce v vaše znamenje, kar vam bo okrepilo notranjo moč in čustva ter vas usmerilo v dobre odločitve. Očitali vam bodo egoizem, zato preverite, kaj želite.

Strelec
Sprostili se boste, ko boste opazili reakcije prijateljev na vašo domačo situacijo. Začudeni boste, ko boste ugotovili, da vas vsi bolje razumejo, kot vaši domači.

Kozorog
Postaviti si boste morali nove cilje oz. nov način delovanja doma, a ne bo šlo na silo, niti na hitro. Razmislite, kaj želite in dovolite, da se tudi ostali domači izjasnijo.

Vodnar
Želeli se boste pogovoriti o situacijah doma, o možnosti prenove ali menjave. Vsi vam bodo z veseljem pomagali in to takoj, ko bo predvsem vam jasno, kaj si želite.

Ribi
Kreativni boste in tudi malo otožni. Ne boste želeli prevelikih motenj, saj vam bo končno vse steklo tako, kot si želite. Skozi sprostitev boste dobili najboljše rezultate.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja