Oven
Imeli boste interes za napredovanje in se trudili, a boste preveč obremenjeni ter občutljivi na pritiske in namigovanja. Na vsak način boste želeli najti finančno rešitev.

Bik
Spremembe se lahko zgodijo čez noč, če se boste sproščeno lotili tako pogovorov kot delovanja. Ogromno vsega bo, zato ohranjajte zbranost na pomembnih stvareh.

Dvojčka
Uspeh bo hiter, saj se boste vsega lotili predvsem sistematično. Vzdrževali boste jasnost v poslu in vsakdanjem življenju. Uredite vse za novo življensko energijo.

Rak
Veliko stvari ste si zadali, a za nekatere bo potrebna potrpežljivost in diplomacije, ki pa vam je včasih tuja. Ne lotevajte se stvari na vrat na nos, temveč bolj sistematično.

Lev
Sprostili se boste od dela in se posvetili drugim lepotam življenja. Jutri zvečer pride Sonce v znamenje škorpijona in v vas se bo začela prebujati globlja strast do življenja.

Devica
Vaša želja po sprostitvi se bo počasi uresničevala in vse več podpore boste čutili tudi od okolja. Preglejte, kaj vas tako osreči in sprosti, saj se bo tako vse še povečevalo.

Tehtnica
Srečni boste in to se bo poznalo tudi na odnosih v službi. Vseeno se ne boste želeli izpostavljati s pretiranim delom, saj se ne boste želeli izpostavljali bolj kot do sedaj.

Škorpijon
Ljubezen vam bo zanimiva, dokler vam bo služila, a resnega časa in energije v to ne boste vlagali, kar bo razočaranje za druge. Imeli se boste priložnosti spremeniti.

Strelec
Sledite navdihu, ki vam ga bodo nudili ljudje okoli vas. Ne pretiravajte z delom, samo sledite dobri volji in se družiti. Potrebujete namreč družbo, ki vas spet dobro aktivira.

Kozorog
Veselili se boste sodelovanja z nekaterimi prijatelji ali znanci, a morate vi narediti prvi korak, če želite, da se stvari dobro postavijo. Ne čakajte na njihovo povabilo.

Vodnar
Obremenjeni boste s financami in iskali hitre rešitve, kar vas bo delalo nestrpne in lahko, da se vam bodo pojavili glavoboli ter nemir. Ne rešujte težav, ki niso vaše.

Ribi
Napredovali boste v smeri, da boste lahko samostojno kreairali to, kar vas najbolj osreči. Bodite nežni in ljubeči do sebe, ne morete vsem ustreči, niti vsega narediti.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja