Napoved

Horoskop za nedeljo, 3. oktobra

Andreja Novak / 090 77 85
3. 10. 2021, 06.47
Posodobljeno: 3. 10. 2021, 08.22
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Ne začenjajte novih stvari, če še niste prepričani, kaj bi zares želeli. Ne boste se namreč mogli dogovoriti, dokler ne boste čisto prepričani vase in v svoje srce.

Bik
Strast vam bo zameglila um, da ne boste videli, kako se vam ponavlja stara zgodba. Prijatelji vas bodo opozorjali, a jih ne boste poslušali. Preveč boste samozavestni.

Dvojčka
Ne dovolite, da vam drugi govorijo, kako boste živeli. Usmerite se v svojo kreativnost ter si dovolite biti nenavadni in vztrajni v tem, kar vas veseli. Spremembe bodo hitre.

Rak
Našli ste si ali boste boljšo polovico, ki vas bo motivirala za pozitivne spremembe in vas tudi vodila na način, ki vam bo to dalo občutek svobode in sodelovanja.

Lev
Zbrali boste pogum in se podali na drugačno pot, ki bo zahtevala več komunikacije, a bo vse brezhibno. Ne bo vam žal sprememb, ki vas bodo osebno osvobodile.

Devica
Spoznali boste moč sodelovanja in presenetilo vas bo, koliko več lahko naredite s pomočjo drugih. Zato se boste veliko lažje sprostilo in se čisto predali življenju.

Tehtnica
Zmedeni boste, saj bo iz strani javnosti prihajalo do zastarelih informacij, s katerimi ne boste čisto vedeli, kaj narediti. Zato se samo sprostite in sledite svojim načrtom.

Škorpijon
Vse se bo spremenilo, postali boste bolj vidni navzven. Ne boste se mogli skriti, zato je pomembno, da jasno pokažete svoje namere in niste preobčutljivi na komentarje.

Strelec
Srečni boste že ob misli na spremembe, ki pa se še ne bodo zgodile. Preveč ste navezani na okoliško družbo, ki vas drži v preteklosti in vi tega nikakor ne ugotovite.

Kozorog
Ko boste točno vedeli, kaj želite in imeli tudi korake do tja, stopite v potrebne spremembe. Do takrat pa skrbno razmislite o vsem ter se dobro organizirajte.

Vodnar
Optimistični boste in se vsega lotili prehitro, pa tudi preveč neposredno. Sodelujte z okoljem in naj vam življenje pokaže pravo hitrost za potrebne korake.

Ribi
Na hitro se boste odmaknili od vseh, ki so vas že v preteklosti preveč obremenili in že takrat niste sledili sebi. Zato se ne boste želeli zapletati z nikomer is tistih časov.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja