NApoved

Horoskop za četrtek, 23. septembra

Andreja Novak / 090 77 85
23. 9. 2021, 05.32
Posodobljeno: 23. 9. 2021, 05.59
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Osebni arhiv
Andreja Novak

Oven
S strastjo boste osvajali in s pravimi besedami osvojili čisto vsako srce, zato se sprostite. V sebi imate močnejši magnetni privlak kot čutite, zato ga pretestirajte.

Bik
Ponosni boste na svoj videz, na svoje dosežke in pri tem pozabili, da vas ravno pretirana čustva ponosa vodijo stran od vaše ljubezni. Odprite srce in prisluhnite.

Dvojčka
Strogi boste do sebe in iskali najboljšo možnost, da vse naredite brezhibno. Nikakor se ne boste umirili, ker ne boste dobili potrditve, da je vse ok, kar bo precej težko.

Rak
Na stran boste odrinili neprijetne informacije ali čustva ter se delali, da je vse popolno, a še sebe ne boste mogli prepričati. Ne obremenjujte bližnjih, sodelujte.

Lev
Sprejemali boste naklonjenost. Ne bo vam žal časa, saj se bo druženje podaljševalo in ljubezen se bo začela krepiti. Prijetna čustva vas bodo grela in prižigala ogenj strasti.

Devica
Občutili boste nemir, strahove in zaradi tega boste še bolj zahtevni do sebe in do vsega, kar počnete. Ne boste mogli sami dokončati, kar ste začeli, ne glede na trmo.

Tehtnica
Vse najboljše tehtnice! Danes pride Sonce v vaše znamenje, kar vas bo sprostilo in vam okrepilo samozavest za naslednje obdobje. Imete podporo za vse, kar želite.

Škorpijon
Izkoristite čas za dobre spremembe in se lotite vsega, kar želite vpeljati v svoj posel ali službo. Okolica vam bo naklonjena, še posebej, če boste iskreno strastni v vsem.

Strelec
Ker vam bodo vsi naklonjeni, se boste o vsem z lahkoto pogovorili, a ker ne boste imeli večjih želja, boste lahko izviseli. Razmisliti, kako dalje in prosite za podporo vse.

Kozorog
S predanostjo določenim nalogam in prevzemanjem vse več odgovornosti za delo, ki ga opravljate, boste imeli priložnost prevzeti ali vodilna mesta, ali pa zaslužiti več.

Vodnar
Odlične rezultate boste imeli, če boste le sledili idejam, ki jih boste sproti dobivali. Rezultati bodo dobri, kar vas bo presenetilo in opogumilo za dinamično prihodnost.

Ribi
Imeli boste priložnost se pogovoriti z ljudmi, ki vam bodo na dolgi rok pomagali pri dobrem poslu. Lahko, da bo to pozitivno vplivalo tudi na druga področja življenja.