Napoved

Horoskop za nedeljo, 19. septembra

Andreja Novak / 090 77 85
19. 9. 2021, 07.35
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Osebni arhiv
Andreja Novak

Oven
Na udaru boste, če se ne boste pravočasno pogovorili. Ne skrivajte svojih strahov in občutljivosti pred bližnjimi, saj vam lahko pomagajo. Pokažite željo po harmoniji.

Bik
Nestrpni boste do domačih in želeli, da bolj sledijo vašim ciljem. A bodite pozorni raje na svoje zdravje, saj če se boste preveč obremenjevali, se lahko zgodi, da zbolite.

Dvojčka
Doma se boste dobro počutili, a boste pogrešali adrenalin. Zato boste iskali aktivnosti v okolici in poskrbeli, da bo vaša vloga dovolj vidna. Upoštevajte bližnje.

Rak
Sprostitev vam bo dobro dela in odkrili boste čustva, ki lahko, da ste jih zatirali celo življenje. To vas bo opogumilo, da se ne boste več bali konkretnih sprememb.

Lev
Samozavest se vam bo okrepila, ko boste ugotovili, koliko ljudi vas podpira in sprejema. To vas bo osrečilo, da boste bolj sproščeno sprejeli vse spremembe.

Devica
Vztrajali boste pri svojih odločitvah in ne boste sprejeli odločnih priložnosti za spremembe. Ne bojste se za svojo pozicijo, raje spremljajte dogajanje in bo vse ok.

Tehtnica
Komajda boste zdržali pritiske okolja, zato se danes osredotočajte na vse, ki vam prinese optimizem. Tako boste vztrajali in dosegli večje rezultate, kot ste pričakovali.

Škorpijon
Osrečile vas bodo spremembe in končno boste zadihali v malo bolj optimistično prihodnost. Hitro boste začeli delati nove načrte in seveda kot ponavadi, pretiravali.

Strelec
Strasti vas bodo vodile v prehitre zaključke in lahko, da se boste zamerili kar lepemu številu ljudi. Ne predpostavljajte stvari, raje se pozanimajte, kakšna je situacija zares.

Kozorog
Srečni boste, saj se bo vse tako odvijalo, kot si želite. Ne pozabite pa, da so odnosi tisti, ki vam lepšajo življenje in ne trmarite pri stvareh zato, da dokažete svoj prav.

Vodnar
Iskali boste možnosti, da uredite odnose na en mah, a žal ne bo šlo. Morali se boste posvetiti vsakemu posebej in pri tem slediti novim idejam, ki jih želite realizirati.

Ribi
Preden se lotite projektov, natančno preglejte, kaj lahko zares obljubite. Prazne besede vas bodo prišli veliko dražje, saj vam bližnji tokrat ne bodo popustili.