Oven
Lahko boste dosegli vse, česar se boste lotili, če boste le vztrajali pri svoji smeri in se pravočasno aktivirali v stvareh, kjer potrebujete pomoč in sodelovanje drugih.

Bik
Usoda vas bo želela iztrgati iz sistema, v katerem sedaj živite in delate, a se boste upirali. Strah vas bo sprememb, saj se vam zdi, da niste vredni pozitivnih sprememb.

Dvojčka
Preveč boste zaupali vsem mimoidočim, kar vam lahko povzroči organizacijske težave, zato raje preverite, kdo res lahko kaj naredi, da ne bo potem težav.

Rak
Hrepeneli boste po domu ali pobegu, a bo vse skupaj iluzija, ki je ne želite opustiti. Lahko, da vas to vodi v pretirano uživanje alkohola ali v zaskrbljenost, ki vas duši.

Lev
Nekatere spremembe so vam okrepile stik s sabo in vse bolj zaznavate smisel življenja po lastni izbiri. V sprostitvi se bodo zgodile tudi ljubezenske spremembe.

Devica
Trmarili boste v svojih zahtevah in se pri tem iztrošili, ko boste želeli vsakemu posebej to pokazati. Ne bodo vam dovolili, da je vse po vaše, zato se sprostite.Tehtnica
Želje po spremembah v domu, vas lahko privedejo v zdravstveno stisko. Na silo ne boste mogli namreč nič narediti, poskrbite pa, da naredite vse, kar je v vaši moči.

Škorpijon
Poslovno se vam bo tokrat izplačalo vztrajati na svojem. Imeli boste srečo s podporo ljudi okoli vas, ki vam bodo pomagali vzpostaviti popolnoma nov, uspešen sistem.

Strelec
Zaljubljenost bo v zraku, a boste bolj previdni, saj vam bo pomembno, da ne odženete simpatije. Prijetni boste za pogovor in druženje, kar vas bo sprostilo.

Kozorog
Ne čakajte na težave, temveč pravočasno zaprosite za pomoč. To vam bo dalo nove moči in upanja, da se lahko vse stvari pravočasno postavijo na pravo mesto.

Vodnar
Hitre spremembe vas bodo sprostile in z veseljem se boste odzvali na povabila. Zadovoljni boste umirjene odnose, a se tudi sami ne boste mešali v tuje zgodbe.

Ribi
Sanjarili boste o drugačnem življenju in sočasno vedeli, da ga lahko dosežete samo, če se bolj resno lotite vsakdanjih malenkosti, ki vam včasih grenijo življenje.