Oven
Česarkoli se boste lotili, boste našli podporne ljudi in dosegli večji uspeh kot kadarkoli prej. Zato se boste lotevali več stvari naenkrat, saj boste radi sodelovali.

Bik
Lahko se zgodi, da iskrice nenadoma preskočijo in da bo vse šlo hitro izpod kontrole. Strast bo premočna, da bi jo lahko dali v urnik. Zato razmislite, kaj si zares želite.

Dvojčka
Odločite se zaupati tistim, ki so vam do sedaj stali ob strani. Izgubili boste strah pred življenjem in postali bolj živi in trmoglavi, tako da boste sami pozitivno presenečeni.

Rak
Pazite, da zaradi čustvenega pretiravanja v odnosih ne obremenite službe, saj se lahko hitro zgodi, da se ne boste znašli v delovnih zahtevah ter se jih začeli izogibati.

Lev
Ne marate krivice, zato tudi domačim ne boste dovolili, da govorijo grdo o ljudeh, ki jih vi občudujete. Strast vas bo zajela in ne boste mogli ubežati, tudi če bi želeli.

Devica
Če boste uspeli sproščeno in mirno sodelovati v nekih pogovorih, se bodo odprla vrata v karieri. Ponujajo se vam priložnosti, da postavite nekatere stvari na novo.Tehtnica
Lahko, da se boste odločili za spremembe v partnerstvu ali za reorganizacijo vajinega odnosa oz. sodelovanja. Samske tehtnice imate priložnost srečati Sorodno dušo.

Škorpijon
Nemirni boste v vseh pogledih. Adrenalin vas bo kurili podnevi in ponoči, saj boste želeli tokrat res izpeljati stvari, ki so vam pomembne. Sreča bo na vaši strani.

Strelec
Kar naenkrat boste pozabili na svoje osebne cilje in se popolnoma posvetili skupinskim željam ter delovali za dobrobit svojega kraja ali okoliške skupnosti.

Kozorog
Vedeli boste, da je čas za nove dosežke in trajnejšo ureditev načina življenja, zato boste stabilni in odločeni, da tokrat naredite tako, kot je treba. Usoda vas podpira.

Vodnar
Z lahkoto boste naredili osebne meje in preko direktne komunikacije ter trmastega vztrajanja pri svojih izhodiščih, dosegli, da se bodo nekateri, preprosto odmaknili.

Ribi
Čakali boste na informacije in se predajali domišljiji ter veliko vsega uredili že preko pogovorov. Javnost vam je naklonjena, pričakujte večje premike ob koncu tedna.