andreja novak
dk
Andreja Novak

Oven

Vezani se boste bolj odprli sodelovanju v dvoje in omogočili partnerju, da vam pride bližje in brez truda izpolnili nekaj njegovih želja. Samski pa boste povzod zaželeni.

Bik
Lažje boste tudi čutili sebe in bolj sproščeno zadihali. Samozavest se vam bo okrepila in odprti boste za ideje, še posebej, če vam jih bo predlagala vam simpatična oseba.

Dvojčka
Danes aktivirajte notranjo moč, da boste zdržali kakršnekoli pritiske. Upirali se boste namreč povprečju in neresnici in pri tem boste doživeli ogromno podporo javnosti.

Rak
Odnosi vam bodo pomembni, zato boste goreli za vse, kar osreči vašega partnerja ali bližnje. Ne boste si mogli pomagati, da ne bi ves čas razmišljali samo o vsem tem.

Lev
Dinamični boste in ne boste skrivali svojih čustev. Prav tako se boste postavili na stran nemočnih in tistih, ki so vam najbolj pri srcu. To bo močno vplivalo na vse.

Devica
Uradni pogovori bodo dobro stekli, vseeno pa se ne boste še čisto veselili, dokler ne bo pravih rezultatov. Ne zaupate več življenju, da bi vam dalo to, kar res pričakujete.


Tehtnica
Nič vam ne bo težko narediti za druge, saj boste želeli vzpostaviti harmonične odnose, pa tudi razumevanje povsod, kjer se boste pojavljali. Srečni boste.

Škorpijon
Nadaljujte s svojimi dejavnostmi in ne glede na reakcije drugih, ohranite svoj fokus v pravo smer. Razmislite o vsem tem, kar se dogaja in ne vpletajte se v težave drugih.

Strelec
Bližnji ne bodo preveč zadovoljni z vami, saj vam bo bolj pomembno, da se nazaj vključite v družbo in okolje, kot da ste z domačimi povezani harmonično in ljubeče.

Kozorog
Posvetite se odnosom, če želite dobro pomoč na vseh področjih. Šele drugi vam namreč dajo jasno sliko, kaj je potrebno narediti za dobre spremembe sedaj.

Vodnar
Starejša oseba bo z veseljem sodelovala z vami, a če boste pretiravali z ukazovanjem, se bo kaj hitro odmaknila iz prizorišča. Preveč boste namreč strogi v odnosih.

Ribi
Globlji zadržki, ki ste jih imeli do drugih, se bodo sprostili in lažje boste zadihali ter se povezali z bližnjimi. Čutili boste, da vas okolje podpira, zato se boste samo sprostili.