Astronapoved

Horoskop za soboto, 11. septembra

Andreja Novak / 090 77 85
11. 9. 2021, 05.41
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Uživali boste v kreativnostih, a pazite, da ne boste pretiravali s kontrolo drugih, saj se lahko zgodi, da boste zaradi tega sami nazadovali, bližnji pa se bodo samo odmaknili.

Bik
Strast se bo prižgala v nekaterih službenih odnosih in vas čisto presenetila. Nikakor ne boste želeli iti v takšne podvige, a lahko, da ne boste imeli moči samoodločanja.

Dvojčka
Sedaj ni čas za zunanje podvige, raje si naredite dober strateški načrt za naprej in počakajte na bolj ugodne priložnosti. Sedaj imate moč v načrtovanju in ne navzven.

Rak
Čustva bodo kriva za vaše slabo ali odlično zdravstveno počutje. Zato se odločite za pozitivno sodelovanje s svojim življenjem in se zavedajte, da so vaša čustva del vas.

Lev
Sproščeni in igrivi boste z vsemi. Pogovori vas bodo osrečevali in z lahkoto boste uredili vse potrebne stvari, tudi tiste, ki se jih v preteklosti niste upali niti omeniti.

Devica
Preveč vsega boste želeli realizirati, kar se ne bo tako preprosto izšlo, ne glede na vašo energijo in želje po spremembah. Osredotočite se na harmonično sodelovanje.

Tehtnica
Strastno boste ustvarjali svoje najboljše stvari in v veselje vam bo sodelovanje in načrtovanje. Lahko, da vas bo ljubezen presenetila in prinesla večje spremembe.

Škorpijon
Sprostili se boste v ustvarjanju in sodelovanju. Če ste pozabili na svoje zdravje, se lahko zgodi, da boste morali sedaj za to poskrbeti, si spočiti in se regenerirati.

Strelec
Sledite pozitivnim čustvom, saj vas bodo vodila v nove priložnosti dobre usode. Svoboda vam bo veliko pomenila, a vedite, da se za njo ni potrebno prepirati.

Kozorog
Zdelo se vam bo, da ste na udaru in da vsi kontrolirajo vaša dejanja in čustva. A bodo samo zvezde poskrbele, da se boste končno prebili v ospredje življenja in zasijali.

Vodnar
Izzvani boste v dobro sodelovanje, a bo potrebna sprotna komunikacija, ki vas bo obremenila. Niste navajeni, da izražate mnenja, dokler vsega čisto ne razmislite.

Ribi
Javnost vas bo podprla in doživeli boste uspehe z vsem, kar boste počeli. To vas bo še bolj kreativno spodbudilo k delu in ideje, ki jih boste realizirali se bodo kar vrstile.