Astronapoved

Horoskop za četrtek, 9. septembra

Andreja Novak / 090 77 85
9. 9. 2021, 05.42
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Odlični projekti se kažejo, vendar imejte potrpežljivost oz. glejte vse na dolgi rok, saj rezultati ne bodo prišli tako hitro. Vas bo pa to delo veselilo in se ga boste lotili.

Bik
Zanimive ideje boste dobivali ob najbolj nenavadnih časih in če boste sproščeni, se lahko realizirajo v dobri smeri, ki vam lahko spremeni poslovni vidik življenja.

Dvojčka
Če se želite pogovoriti, izberite partnerja ali simpatijo, ne govorite drugim svojih intimnih zadev. Samo tako boste lahko ohranili svoje najlepše energije ob sebi.

Rak
Če boste čustveno sproščeni in pozitivno sodelovali pri delovnih obveznostih, se vam lahko kariera odpre na nov način in z lahkoto pridete do tega, o čemer ste sanjarili.

Lev
Z lahkoto se boste o vsem pogovorili in osrečili posebno osebo. Lahko, da se boste tudi zato odločili za novosti in na dolgi rok čisto prenovili svoje finančne temelje.

Devica
Radi se boste pogovarjali o novih idejah in o viziji, ki si jo želite za prihodnost. Okolica vam bo naklonjena in vse bo teklo sproščeno. Želeli boste spremembe v službi.

Tehtnica
Želeli boste slediti ljubezni za vsako ceno, vsekakor vas bo usoda podprla v največji možni meri, da zaživite radostno v ljubezni. Strastno se boste predali obveznostim.

Škorpijon
Izjemne priložnosti za dobre zaslužke se bodo pojavile in pravi poslovni preboj, zato se ne držite nazaj, temveč se čisto aktivirajte v vse možne smeri, ki se bodo ponujale.

Strelec
Vezani lahko, da boste imeli težave, saj boste težko skrivali svojo naklonjenost simpatijam okoli vas. Zato previdno, da ne boste končali s težavami v svojem odnosu.

Kozorog
Z novimi idejami boste lahko prepričali sodelavce ali stranke, da bodo sodelovali v projektih, ki vam veliko pomenijo. Na ta način se bodo nekatere stvari stabilizirale.

Vodnar
Precej nemirni boste glede partnerja ali simpatije, s katero boste imeli povezavo, a ne čisto takšno, kot bi želeli. Zato boste iskali način, da boste preverjali, če je vse ok.

Ribi
Če boste ohranjali ravnotežje med javnostjo in osebnim delom, potem boste veliko dosegli in naredili pomembne korake v smeri, ki si jo želite. Ne čakajte pa na druge.