Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Iskrice strasti vas bodo povezale s simpatijami in če ste vezani, je lahko za vas kar pravi izziv ohraniti zvestobo in povezanost s partnerjem. Vzemite si čas za dvojino.

Bik
Zdelo se vam bo, da ste odsotni od vsega dogajanja, da ne pridete do pravega stika, a vam bo ravno ta odmik pomagal pri potrebnih spoznanjih in dobrih odločitvah.

Dvojčka
Zanimivo dogajanje vas bo prebudilo in vse bolj boste razmišljali o odnosih in čustvih ter si priznali napake, predvsem želje, ki jih imate glede ljubezni in partnerstva.

Rak
Ljubosumni boste in to skrivali za pretirano ustrežljivostjo in optimizmom, s katerim boste želeli dokazati svojo zrelost in prepričati tudi sebe, da je vse v najlepšem redu.

Lev
Strast v vas bo samo čakala na priložnost, da pride na plano in kreativni boste v vsem, kar vam je v veselje v življenju. Sreča vas bo vodila v večje spremembe.

Devica
Doma se boste dobro počutili, zato se ne boste želeli pretirano družiti. Na pot boste šli samo, če bo nujno potrebno. Domači vam bodo nudili oporo v vsem, kar želite.Tehtnica
Optimistični boste in predani ljubezni, ki se bo pojavljala na vseh korakih. Samski lahko, da boste preko službe srečali osebo, ki vam bo ogrela srce in odprla um.

Škorpijon
Nasprotni spol vam bo naklonjen, saj boste oddajali posebno energijo, s katero boste omrežili vse v službi in povsod, kjer se boste malo sprostili. To vas bo veselilo.

Strelec
Ljubezen vam bo na voljo na vsakem koraku in zaznavali boste naklonjenost iz vseh strani, kar vas bo izjemno pomirilo in vam vrnilo notranjo voljo in strast do življenja.

Kozorog
Vidni boste v javnosti in to bo sprožilo spremembe v odnosih. Mnogi bodo šele sedaj resnično videli, iz kakšnega testa ste in to jih bo bolj sprostilo ter povezalo z vami.

Vodnar
Če ne boste sledili svoji intuiciji, vas bo preganjal notranji nemir, zato boste hitro poskrbeli za vse, kar bo potrebno. Ne boste razločiti, ali je to ljubezen ali ljubosumje.

Ribi
Ne boste se še odločali za spremembe, a že sama ideja o teh možnostih, vas bo veselila. Ljudje vam bodo naklonjeni, kar vam bo dajalo dober občutek sodelovanja.