Astronapoved

Horoskop za petek, 3. septembra

Andreja Novak / 090 77 85
3. 9. 2021, 05.44
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Pred vami se odpirajo novosti, če si boste upali reči bobu bob ter se izpostaviti v javnosti tudi takrat, ko ne boste dobro vedeli, če imate podporo. Kar pogumno.

Bik  
Finančno boste previdni, a si boste vseeno privoščili večje izdatke za ureditev izgleda in za organiziranje luksuznega zmenka, ki bo okrepil harmonijo in strast v dvojini.

Dvojčka
Želeli se boste pogovarjati in debatirati o možnostih, ki so vam na voljo in spreminjajo delovno vizijo na dolgi rok. Ne marate namreč več rutinskega dela.

Rak
Usoda vas podpira na najboljši možni način, če se boste le sprostili in prisluhnili okolici in vsem, s katerimi sodelujete. Vsak je del vašega življenja, sprejmite ga.

Lev  
Čustva vam bodo medla jasno razmišljanje, a veliko časa boste posvetili temu, da odkrijete, v katero smer in s kom bi želeli, da se vam življenje odvije. Sprostite se.

Devica  
Ne skrivajte svojih interesov in se ne delajte, da ničesar ne potrebujete, da se vam to ne bo poznalo na vašem fizičnem počutju ali na nezadovoljstvu v službi. Odkrijte se.

Tehtnica  
Skozi dogajanje boste vseeno zelo jasno videli stvari v ozadju in spoznanja vam bodo koristila na dolgi rok. Lažje se boste organizirali in s tem imeli veliko večji uspeh.

Škorpijon  
Čimmanj časa porabite za razmišljanja o preteklosti, raje izpilite korake za uresničitev ter nadgradite ideje, ki bodo vse boljše in boljše. Ponovile se bodo pretekle situacije.

Strelec   
Kreativnost vas bo vodila v novosti. Lahko, da se boste lažje osredotočili na želeno vizijo svojega življenja. Misli bodo bolj jasne in spoznali boste napake preteklosti.

Kozorog  
Ne ohranjajte starih navad, ne glede na to, kako varno se v njih počutite. Vse prečistite, tako fizično kot čustveno in odstranite vse spominke ali fotografije.

Vodnar  
Ne glede na dogajanje poglejte, kaj vam zares vzame optimizem in svobodo. Tako boste prišli do pravih spoznanj, ki so potrebna, da dozorite za dobro življenje.

Ribi  
Sprostite se in začnite sodelovati na polno z vsem, kar vam življenje prinaša. Pretekli občutki utesnjenosti vas bodo počasi zapuščali in začeli boste verjeti v lastno srečo.