Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Nihali boste v počutju in dovolili strahovom, da se razširijo. Izberete raje pogum, ki ga sedaj podpirajo zvezde in sledite intuiciji, ki vam bo prinesla najboljše rezultate.  

Bik  
Počutili se boste močne in magnetno privlačne, kar vam bo potrjeval tudi nasprotni spol. Flirtali boste povsod in samozavest vam bo rasla, a pazite, da se ne prenaglite.

Dvojčka  
Navzven boste sodelujoči, a v sebi trmasti. Upirali se boste spremembam, ki si jih ne želite. Lahko, da se boste želeli samo umakniti, odpotovati ali spremeniti bivališče.

Rak  
Dinamični boste in pripravljeni na akcijo, tako v poslu kot s prijatelji. Umirili se boste šele, ko boste prešli na svojo najljubše opravilo – kuhanje za svoje ljubljene.

Lev   
Burno čustveno dogajanje bo v vas, čeprav tega ne boste kazali navzven. Razmišljali boste o odločitvah, ki jih želite sprejeti za prihodnost in preteklosti, ki jo opuščate.

Devica  
Čutili boste pritiske iz okolja. Ne jezite se na življenje ali na kogarkoli, saj jeza ne bo konstruktivna in vas bo samo odmikala od rešitve situacije. Ohranite fokus.

Tehtnica  
Imeli boste občutek, da se vse začenja na novo in z lahkoto boste dokončali nekatere čakajoče stvari. Življenje vam bo naklonjeno in končno boste zadovoljni s sabo.

Škorpijon  
Umaknili se boste, saj ne boste želeli, da zmotijo vaš dober način ustvarjanja. Dobro boste haromnizirali svoje želje in načine, s katerimi bi jih želeli čim hitreje doseči.

Strelec   
Skozi pogovore bodo prišla pretekla čustva na plano, a jim ne dajajte preveč pozornosti. Dovolite pa, da se razkrijejo vse okoliščine o vsem, kar vas je bremenilo.

Kozorog   
Slaba rutina vas moti pri sproščenosti in sprejemanju sprotnega življenja, da vam čas kar pobegne v malenkostih. Tako ne morete niti dobro razmišljati, kaj šele živeti.

Vodnar  
Čustveno boste presrečni in se ne boste želeli  ukvarjati z ničemer, kar bi vas postavilo na realna tla. Tega se boste zavedali, a boste raje plačali potrebno ceno.

Ribi  
Občutek sreče bo z vami, kar vam bo v veliko zadovoljstvo, saj vam daje potrditev, da se začenja novo, boljše obdobje na katerega se vam zdi, da čakate že celo življenje.