Astronapoved

Horoskop za soboto, 28. avgusta

Andreja Novak / 090 77 85
28. 8. 2021, 06.40
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Umetniki, pa tudi sanjači in nenavadne osebe vas bodo danes pritegnile. Pogovorite se, saj imajo dobro sporočilo za vas in odgovore na nekaj, kar ste želeli izvedeti.

Bik
Posvetili se boste financam in se trudili, da se ne boste preveč vznemirjali zaradi stroškov drugih. Zato boste morali postavili meje in se o njih dobro dogovoriti.

Dvojčka
Pozitivne spremembe v odnosih vam bodo dale krila in le stežka se boste zadržali, da ne bi vseh obvestili. A ne veselite se prezgodaj, raje bolj preverite nove znance.

Rak
Imeli boste priložnost narediti odlične spremembe, še posebej, če se ne boste upirali nasvetom in vodstvu življenja. Ne negujte svojega strahu, temveč se prepustite.

Lev
Čakali boste na primerno priložnost in vztrajali. Ne bo vam težko, saj boste imeli še dovolj drugega dela in vam bo to še posebno veselje, ki vam bo dalo volje do vsega.

Devica
Želeli boste na novo vzpostaviti nekaj, kar se nekoč ni dobro izšlo. Skozi pogovore vam bo to tudi uspelo, a boste ob vseh aktivnostih deležni burnih čustev preteklosti.

Tehtnica
Z vsemi se boste radi pogovarjali in nič vam ne bo težko, a pozornost boste imeli na urejevanju svojih stvari, še posebej izgleda in vseh premičnih materialnih dobrin.

Škorpijon
Strastni boste in čustveno želeli spremeniti delovne pogoje, kar pa se ne bo najboljše izšlo. Popazite na svoj sloves in se raje bolj intenzivno usmerite v konkretne načrte.

Strelec
Zdelo se vam bo, da uživate v službi in da je to tisto, kar si želite početi tudi v prihodnosti. A ko se bodo vsi umaknili in boste ostali sami z delom, ne bo več tako.

Kozorog
Kreativni boste in realizirali nekatere ektravagantne ideje, ki bodo vzbujale precej reakcij. A če vam ne bo takoj uspelo, ohranite potrpežljivost in še kaj poskusite.

Vodnar
Ustvarjalni boste z ustvarjanjem dobrega vtisa na okolico in jih želeli prepričati, da je za avs življenje sedaj popolnoma drugačno. A stare čustvene reakcije vas bodo izdale.

Ribi
Zdelo se vam bo, da lahko karkoli dobite od karkoli, samo iskreno se morate pogovarjati. Res je to, zato izkoristite to podporo in preko besed rešite, kar vas muči.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja