Astronapoved

Horoskop za torek, 24. avgusta

Andreja Novak / 090 77 85
24. 8. 2021, 05.44
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Čisto preveč boste aktivni in sodelujoči povsod, kjer se bo kaj dogajalo. Zato se boste nenadoma počutili iztrošeno in boste bolj občutljivi na možne nezgode, zato pazljivo.

Bik
Nemirni boste, a ko boste šli od doma, boste čutili večji mir in sproščenost, kar vas bo zmedlo in zbegalo. Ne boste razumeli, zakaj se vam to dogaja in kaj zares pomeni.

Dvojčka
Nikakor ne hitite preveč v dnevno dogajanje, saj je smiselno, da se pred akcijo o vsem pogovorite, da ne boste delali v prazno. Zavedajte se, da delate večje premike.

Rak
Zdelo se vam bo, da je cel svet lep in da imate v njem posebno vlogo. Čutili boste povezanost z naravo in se veselili gnezdenja doma. Potrebna vam je sprostitev.

Lev
Ne boste več hrepeneli po spremembah, saj boste vzeli vajeti usode v roke in jih začeli ustvarjati. To vam bo okrepilo notranji mir, sproščenost ter samozavest.

Devica
Imeli boste obilo volje in energije za vse, kar vam je pomembno, zato ne boste opazili, če se bo kdo od bližnjih odmaknil na stran, ker boste pretiravali s predlogi.

Tehtnica
Umirjeni boste in si želeli malo miru, a boste imeli velik vpliv v javnosti, zato se ne boste mogli kar izmuzniti srečanjim. Nadaljujte s spremembami v svoje življenje.

Škorpijon
Ne boste dobro zaznavali fizičnega počutja, saj boste imeli polno glavo misli in idej, takoda da boste zadovoljni, da vam bo zdravje služilo brez skrbi in dodatnega truda.

Strelec
Velik vpliv, ki ga imate na okolico, vam krepi samozavest in optimistično se lotevate vsega. Čutite, da ste na vrhuncu svojih enegij, pa čeprav ste fizično precej utrujeni.

Kozorog
Komunikativni in srečni boste, saj boste začeli opažati pozitivne spremembe v svojem življenju. To vas bo navdalo z navdušenjem in kar naenkrat boste vsed lažje naredili.

Vodnar
Navdušeni boste nad novim mirom, ki bo okrepil čutenje in večjo sprostitev v mislih. Zato se boste kar malo bali novih stvari, ki vas takoj vznemirijo in notranje aktivirajo.

Ribi
Najboljše se boste počutli doma in upravljali kar iz naslanjača. Zadovoljni boste in sproščeni, ne glede na to, kaj se bo dogajalo okoli vas. Imeli boste velike uspehe.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja