Astronapoved

Horoskop za soboto, 21. avgusta

Andreja Novak / 090 77 85
21. 8. 2021, 07.12
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Prevzeli boste pobudo za spremembe v skupnosti, kjer vam bodo vsi sledili in želeli pomagati. To vam bo dodalo veselja in ponosa, a na koncu boste ostali razočarani.

Bik

Želeli se boste dokazati in nepremišljeno predlagali cel kup stvari ter sebi naložili še dodatno delo. Ne boste se mogli odmakniti, saj boste prav vi imeli potrebne rešitve

Dvojčka

Ne prepirajte se. V vsakem primeru boste zmagovalec, če le vztrajate v sistemu, ki ga imate ter se dokazujete z rezultati. Vse ostalo bo preveč naporno, ne prilagajajte se.

Rak

Zdelo se vam bo, da ste osamljeni, čeprav boste v družbi. Nikakor se ne boste mogli vživeti, pa čeprav boste prav vi pobudnik. Sprejmite dejstvo, da se nekaj zaključuje.

Lev 

Ponosni boste nase, pa čeprav ne bo nihče videl rezultatov. Zadovoljni boste, saj ste odkrili dober način doseganja rezultatov in imate vso podporo vam pomembnih ljudi.

Devica

Pretiravali boste z lastnim dokazovanjem ter lahko, da boste sami sebi skopali jamo. Ne vztrajajte v komentarjih, ki niso čisto iskreni, saj bo resnica kmalu prišla na dan.

Tehtnica

Srečni boste, saj bo vaš trud in ustvarjalnost končno začela kazati navzven. Ljudje vas bodo začeli bolj ceniti in prepoznavati ter podpirati v smeri, ki vam bo najbolj všeč.

Škorpijon

Ne izčrpajte se na besedah. Bolje je, če se čisto konkretno lotite idej, ki bi jih radi realizirali in sami naredite načrt na dolgi rok. Tako boste drugim pokazali pomen.

Strelec

Odprti boste za spremembe, čeprav jim boste sledili samo s čustvi. Le-ta bodo minila in potem boste spet na stari poti, samo še malo bolj utrujeni. Razmislite kaj želite.

Kozorog

Ne spreminjajte svoje poti, temveč se odločite, po katerih merilih boste živeli in kam želite priti. Če želite rezultate, boste morali pognati korenine in se res stabilizirati.

Vodnar

Sploh se ne zavedate, koliko nemira je v vas in ga boste želeli sprostiti skozi iskanje zaveznikov med znanci in prijatelji. A usoda vas bo vodila ravno kontra, v preteklost.

Ribi

Zdelo se vam bo, da se je vse obrnilo na glavo in da vsi čakajo, da dobijo javno potrditev ter začnejo sodelovati z vami. S sproščenostjo boste veliko več dosegli.

oa
Andreja Novak