Astronapoved

Horoskop za petek, 20. avgusta

Andreja Novak / 090 77 85
20. 8. 2021, 05.22
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Brez pravega sistema ne boste mogli narediti koraka dalje. Ustvarite si prioritete za realizacijo in se potrudite, da se začnete izražati sproti spontano, a vseeno strpno.

Bik

Pomirite se s sabo in z življenjem, sicer so lahko posledice na fizičnem počutju. Vrtoglavica, nemir ali panika vas lahko zajame, če boste potrebovali počitek.

Dvojčka

Opazite hitre spremembe in ideje, ki prihajajo iz vašega okolja ali službe, preko tega se bodo pokazale optimalne rešitve. Ne čakajte, samo sistematično predstavite vse.

Rak

Optimizem usmerite v svoje osebno življenje, tudi v poslovno dolgoročno smer. Ne spodbujajte nečesa v okolici, kar bo na dolgi rok škodovalo predvsem osebno vam.

Lev

Sonce vas še podpira pri dobrih odločitvah, zato sledite temu, kar vas osrečuje, sprošča in vas dela boljšo osebo. To vas bo napolnilo z optimizmom in ljubeznijo.

Devica

Zavestno začnite dobro sodelovati z življenjem, saj se vam lahko uresničijo skrite želje. Če vam bodo drugi očitali egoizem, je potem pravi čas, da res poskrbite zase.

Tehtnica 

Karkoli se bo spreminjalo, samo dovolite, da se to dogaja. Ne poskušajte zadržati kogarkoli ali česarkoli v svojem življenju. Dihajte in sledite dnevu, da vas podpre.

Škorpijon 

Presenetili boste prijatelje, ko boste sprejeli njihovo pomoč. Zberite vsa dejstva in dobro razmislite o vsem, kar se dogaja in kam želite. Temelji se bodo spreminjali.

Strelec

Zavedajte, da je svoboda odvisna od vaših misli in komunikacije ter je zato od vas odvisno, kako jo boste doživljali. Zato ne krivite nikogar, da vas zaustavlja in omejuje.

Kozorog

Nekateri nenadni dogodki bodo popolnoma prevzeli vašo pozornost. Ne oklevajte, temveč sodelujte z življenjem, potrebujete namreč nov pogled na čisto vse okoli vas.

Vodnar

Kar lahko, začnite na novo. Ker se bo vse dogajalo hitro in nepričakovano, se bodo v vas prebudila stara, nerešena čustva ali spomini, ki vas lahko zdravstveno bremenijo.

Ribi

Vso moč in voljo usmerite tja, kjer želite rezultate. Tako se boste lahko popolnoma sprostili in si dovolili sočasno sanjariti ter delovati. Brezpogojno sledite sebi.

oa
Andreja Novak