Astronapoved

Horoskop za četrtek, 19. avgusta

Andreja Novak / 090 77 85
19. 8. 2021, 05.25
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Oven

Čustveno boste nihali in želeli ustreči domačim, a vas bo to močno utrudilo. Vse vas bo vodilo v smer, kjer boste morali najprej sprqaviti v red odnose, nato vse ostalo.

Bik

Sreča vas bo spremljala v odnosih, zato se boste lahko vse dogovorili, če boste le pravočasno izrazili, kaj želite. Zato ne puščajte domačih na cedilu oz. v čakanju.

Dvojčka 

Preostri boste z besedami, kar boste ugotovili s tem, da se vam bodo bližnji umikali, ker se ne bodo želeli prepirati. Usmerite se v akcijo in z dejanji pokažite, kaj želite.

Rak

Optimistični boste in pretirano sodelujoči v vseh idejah, ki se bodo porajale v vaši okolici. Skozi pogovore boste prehitro obljubili stvari, ki jih ne boste mogli izpolniti.

Lev 

Lahko, da se boste povezali s tujino, ali začeli daljše obdobje raziskovanja za svoje srčne cilje. Vsekakor se bo zgodilo nekaj, kar vam bo okrepilo optimizem na dolgi rok.

Devica 

Usoda vas bo podpirala, če boste pozitivno sodelujoči. Ne iščite utehe doma ter ne uresničujte ciljev, ki zares niso vaši, saj vaš veliki trud ne bo upoštevan, niti cenjen.

Tehtnica

Brez, da bi to želeli, boste imeli velik vpliv na okolico in sočasno se vam bodo odpirala prava vrata. Pomembno je, da je ne odreagirate na stare rane in strahove.

Škorpijon

Ne poslušajte domačih, saj nimajo pravih informacijo za vas, niti prave podpore. To pomeni, da prevzemite popolno odgovornost za svoje stanje in prihodnost.

Strelec

Lahko, da vam bodo čustva zameglila jasnost in boste pretirano samozavestni oziroma na vsaj način želeli uveljaviti svojo voljo. Poglejte, na kaj ste vse ponosni.

Kozorog

Zavedate se, da je zadnji čas za ureditev na vseh nivojih ter da je pomembno, da se pogovorite jasno in sistematično o čisto vsem, če želite sebi dobro na dolgi rok.

Vodnar

Imeli boste številne dobre ideje v poslu, želeli pa boste poskrbeti tudi za svoje dobro počutje, zato boste hitro postali nestrpni, če vas bo kdo danes oviral pri vsem tem.

Ribi

Če želite spremeniti materialno stanje, potem morate biti pripravljeni na večje spremembe. Prisiljeni boste namreč spustiti materialno varnost in cono udobja.

oa
Andreja Novak