Astronapoved

Horoskop za sredo, 18. avgusta

Andreja Novak / 090 77 85
18. 8. 2021, 05.33
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Zmagovalne poteze boste danes potegovali, le doma bo to malo težje in s krivdo, saj se boste zavedali, da vas domači podpirajo in da čisto prevečkrat pozabite na njih.

Bik

Domači ne bodo razumeli vaše obsedenosti z delom, saj ne bodo mogli dojeti, da resnično želite izpeljati te odlične poteze. Zato jim ne razlagajte, temveč naredite.

Dvojčka

Domači vas bodo začudeno gledali, ker boste tako razburljivi. Ne bodo namreč razumeli, kako pomembno obdobje je to za vas in da se dogajajo večje spremembe.

Rak

Odlično obdobje za srečanja z bližnjimi sorodniki ter čustvena raziskovanja, tudi potrebna razčiščevanja.To vas bo umirilo in se boste bolj z lahkoto posvetili sebi.

Lev

Dojeli boste, kdo ali kaj vas je zares omejeval in kaj morate sedaj pri sebi spremeniti, da se to ne bo več ponavljalo. Zato boste previdni, pa tudi sistematični v vsem.

Devica

Če ne boste sledili priložnostim, lahko, da se vam bo pošutje poslabšalo, da boste čutili pritisk v glavi ali na ramenih. Imeli boste občutek, da vas nekaj preganja.

Tehtnica

Tokrat je čas, da sledite samo sebi in ne delate kompromisov zavoljo domačih, prijateljev ali sodelavcev. Možnosti bodo odlične, a je potrebno se dobro pogovoriti.

Škorpijon

Naj vas notranja napetost ne vodi v napačne odločitve, temveč svojo moč koristno usmerite v odpiranje pravih projektov in sodelovanja z usodo. Zvezde vas podpirajo.

Strelec

“Na drugi strani je trava bolj zelena,” bo zelo dober pregovor za vaše stanje sedaj. Imeli boste pričakovanja do vseh. Domači vas bodo opominjali na realno stanje.

Kozorog

V odnosih boste spravljivi in sodelujoči, zato se bodo vsi želeli družiti z vami, a verjetno ne boste imeli časa, pa tudi bali se boste, da bi vam kaj ne bi bilo vzeto.

Vodnar

Želeli si boste harmonije, zato se boste posvetili bližnjim in hoteli preko besed vse urediti. Dobro boste predvidevali njihove potrebe, a jih boste želeli voditi po svoje.

Ribi

Čas je za akcijo, ki jo lahko ustvarjate tudi od doma. Lahko, da boste imeli številne zaveznike, ki vas bodo podporli v željah, vendar boste morali jasno vse predstaviti.

oa
Andreja Novak