Astronapoved

Horoskop za soboto, 7. avgusta

Andreja Novak / 090 77 85
7. 8. 2021, 06.41
Posodobljeno: 7. 8. 2021, 08.58
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Pazljivo z besedami, saj bo potrebno razrešiti nekatere stare zmote glede službe ali določenega dela. Ne sprejemajte obtožb za druge, temveč sproti vse razjasnite.

Bik
Pazite se kaosa, še posebej v službi, saj nekateri samo čakajo, da vam kakšno zakuhajo. Ne vztrajajte pri načrtih, če boste videli, da se stvari preveč zapletajo.

Dvojčka
Odprite se dogajanju, res imate dobro podporo zvezd. Zato ne omahujte, ne iščite izgovorov, saj vam bo kasneje žal, da niste sprejeli podpore za dobre spremebe.

Rak
Izzvani boste iz strani prijateljev, pokažete svojo pravo smer in se ne izmikate več skupnim načrtom. Dobro razmislite, kaj je tisto, kar zares želite in iskreno pokažite.

Lev
Optimistični boste do vsega, a boste to držali zase in navzven kazali odgovoren obraz. Javno boste delovali uradno, celo hladno, saj boste želeli imeti predvsem mir.

Devica
Ponosni boste na svoje dosežke in z veseljem kazali svojo moč in kretivnost, ki bo kipela iz vas. Z lahkoto boste uredili odnose in vzpostavili nov način sodelovanja.

Tehtnica
Ženske vam bodo pomagale v ustvarjalnosti in zanimivo bo, koliko vsega se boste naučili in doživeli. To boste težje razložili ostalimi, a bo čas pokazal prave stvari.

Škorpijon
Sprememba okolja vam bo dobro dela in z lahkoto boste ustvarjali ter pripravili odlične ideje za naprej. Prejeli boste veliko pomoči in zanimivo obdobje se obeta.

Strelec
Odlično vam bo šlo, saj boste imeli povsod podporo. Domači bodo sodelovali, prav tako boste imeli številno pomoč prijeteljev in prijateljic, pazite le na ljubosumje.

Kozorog
Potreben bo nov pristop, če si želite sprememb. Pokažite svojo moč in odločnost ter začnite delovati jasno v smeri, ki vam ugaja in prinaša hitre rešitve. Vztrajajte!

Vodnar
Odlično razpoloženje v družbi vam bo okrepilo željo po sprostitvi in organizirali si boste življenje s pomočjo starejših ljudi, ki vam bodo z veseljem skočili na pomoč.

Ribi
Ljubezen vas bo nepričakovano srečala in ne boste si mogli kaj, da se ne bi sprostili in zaupali. Skozi sodelovanje se boste odlično povezali in si vzeli čas za spoznavanje.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja