Astronapoved

Horoskop za petek, 6. avgusta

Andreja Novak / 090 77 85
6. 8. 2021, 05.41
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Oven
Preutrujeni boste in imunski sistem z vami. Zato se preventivno pazite predvsem klime in umetnih pijač, ki vam lahko porušijo dobro počutje in boste počasi okrevali.

Bik
Umirite se in ne sprejemajte sresa iz okolja, niti se ne vključujte v prepire ali slabovoljne debate, saj ne potrebujete več vsega tega. Ohranite svoj notranji mir.

Dvojčka
Vse boste opravili korektno, sproščeno in hitro, saj ne boste želeli izgubljati časa v službi, saj vas življenje čaka. Učinkoviti in uspešni boste, kar bo marsikoga začudilo.

Rak
Iskrice strasti bodo preskočile in hitro se boste lahko znašli sredi ljubezenskih intrig. Partner ne bo posumil, saj boste več odsotni. Samski se sprostite in sledite srcu.

Lev
Vezani se lahko znajdete v težaveh, če se partner ne bo odzival na vašo ljubezen, se bo v okolici hitro našla oseba, ki bo odzivna na vaše lepe energije. Samski, uživajte!

Devica
Spremembe se kažejo za celoten način življenja, čeprav se še ne morete odločiti, katero pot bi ubrali. Zato čimprej v akcijo, naj delo pokaže, kje se počutite dobro.

Tehtnica
Zvezde vas vodijo k skrbi za svoje telo in fizični izgled, ki bo dobra dopolnitev vašemu dobremu psihičnem počutju. Zato dlje časa vztrajajte v vsem, kar vam je v veselje.

Škorpijon
Slej ko prej se boste morali sprostiti in skozi novo perspektivo pogledati na življenje. Ne bo vam enostavno, ker ste že predolgo navajeni na svojo tradicionalno življenje.

Strelec
Sprostite se in uživajte v vsem ter negujte lepe trenutke. S hvaležnostjo in sodelovanjem boste prišli veliko dlje in se tudi pri tem imeli veliko bolje.

Kozorog
Nikakor ne boste mogli kontrolirati vsega, kar se dogaja okoli vas, zato delujte iz sproščenosti in temu prilagodite svojo filozofijo življenja. Usoda vas že čaka.

Vodnar
Če želite aktivirati kakršnokoli gibanje, je dovolj, da se pridružite skupini ljudi na pijači in začnete pogovor na želeno tematiko. Kmalu vam bo cela skupina sledila.

Ribi
Takoj, ko boste sprejeli glavno odločitev, se bo pot odprla sama po sebi in sreča vas bo spremljala. Strast bo prisotna, zato jo ne skrivajte, pokažite jo na pravi način.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja