Oven
Bodite budni in sodelujoči, da se naučite drugače upravljati z denarjem in drugimi materialnimi dobrinami. Tako si boste pridobili številna znanja, pa tudi privarčevali.

Bik
Ne postavljajte se na glavo zaradi službe, saj ne morete doseči nemogočih pričakovanj, ki se sproti še spreminjajo. Poslovni uspeh vam ne bo kupil zdravja.

Dvojčka
Če si želite pestrega življenja, je sedaj čas, da se odzovete povabilom ter se pridružite sproščeni in dobri družbi. Če bi se pa raje sproščali v dvojini, nakažite to čimprej.

Rak
Delo je vaša najboljša terapija, da se umirite in postavite v svojo novo življenjsko vlogo. Ne zapletajte se več v zgodbe drugih ljudi, saj boste ostali brez svoje podpore.

Lev
Domišljija se vam bo okrepila in lahko, da boste zaradi tega bolj odprti za umetnost in kreativnost. Karkoli pa boste naredili, boste želeli takoj podeliti s svojo simpatijo.

Devica
Sicer ste precej varčne narave, a tokrat obstaja nevarnost prevelikega zapravljanja. Ne nakupujte preveč, še posebej ne za potovanja ali za druge, saj boste pretiravali.

Tehtnica
Usmerite fokus na dolgoročno življenje in če je potrebno, si vse načrte tudi zapišite, da boste imeli oporo za vsak korak posebej, da okolici ne bo uspelo vas preusmerjati.

Škorpijon
Pazite pa, da se ne ponovijo stare zgodbe ali da se vključijo vaši obrambni mehanizmi, ki bodo postavili spet vse na glavo, da ne boste izpeljali stvari do konca.

Strelec
Zadovoljni boste, a vseeno boste si želeli več prostega časa. Vi imate možnost, da se organizirate, zato razmislite, kje zapravljate čas, ki bi ga lahko po svoje preživeli.

Kozorog
Odličen dan, da spremenite nekatere stare načine razmišljanja ali pogovarjanja. Z lahkoto boste opazili, kje se zatikate in kako sami sebi zapirate čustva in življenje.

Vodnar
Izognite se notranji nestrpnosti, ki vas izčrpava in vpliva na vse vaše odnose. V javnosti boste bolj vidni in s tem tudi bolj vplivni. Sproščenost bo dobrodošla.

Ribi
Res je zadnji čas, da sledite samo sebi. Ne bojte se samorealizacije in ne podtikajte svojih idej drugim, saj jih ne bodo mogli realizirati namesto vas. Pojdite v akcijo.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja