Astronapoved

Horoskop za torek, 3. avgusta

Andreja Novak / 090 77 85
3. 8. 2021, 05.43
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Odlično se boste organizirali in jasno vam bo, da samo tako lahko računate na uspeh na dolgi rok. Ne razmišljajte o preteklosti, saj vas to utrudi. Osredotočite se na sedaj.

Bik
Razmislite kakšne energije želite širiti in delujte v tej smeri. A vseeno popazite na svoje počutje, pijte dovolj tekočine. Privoščite si dobro, naravno prehrano in spanec.

Dvojčka
Pazljivo pa z besedami, saj lahko s preostrimi izrazi ali s pretirano strogostjo dosežete odmik ljudmi od vas, ki se ne bo tako hitro uredil. Zato premislite in potem govorite.

Rak
Po nepotrebnem boste zaostrovali odnose. To se lahko zgodi tako v službi kot doma, saj boste povsod reagirali še iz preteklih čustev in se vam bo zdelo, da vas vsi izzivajo.

Lev
Ne upoštevate mnenja tistih, ki vam niso simpatični, prav tako ne sprejmite njihove pomoči, da se ne boste zapletli v čustvene manipulacije, ki ste se jih dolgo izmikali.

Devica
Pomembno bo, da ste natančni bolj kot kdajkoli prej. Potrudite se in preverite vsa dejstva o stvareh, za katere se morate odločiti, da ne boste na koncu vi za kaj krivi.

Tehtnica
Dobre volje boste in vaš optimizem bo nalezljiv, da boste partnerja ali simpatijo boste z lahkoto prepričali v bolj sproščeno življenje. Iskrice strasti bodo preskočile.

Škorpijon
Dovolite življenju, da vam priskoči v pomoč. Zadihajte, sproščajte se in se ne zapletajte v stvari, ki jih ne želite več. Naj se naredi naravna selekcija okoli vas.

Strelec
Vse, kar boste počeli, bo imelo močan odziv in lahko si pridobite mednarodno sodelovanje ali službeno potovanje v tujino. Bodite pozorni na detajle, vse preverite.

Kozorog
Ostanete odprti za ideje iz okolja ter sproti izražajte vse, kar vas muči in kar želite spremeniti: Nič ni narobe, če pokažete tudi svoja čustva, saj ste tudi vi samo človek.

Vodnar
Dovolite si uživati v sproščenosti in si predvsem fizično spočijte. Dobro psihično počutje bo sledilo in kar naenkrat boste spet optimistični in pripravljeni na vse.

Ribi
Sprostite se in bodite točno to, kar ste. To je čisto dovolj za vse, kar želite doseči in kogarkoli želite očarati. Samo tako boste lahko sprejeli vso optimalno podporo.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja