Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 2. avgusta

Andreja Novak / 090 77 85
2. 8. 2021, 05.43
Posodobljeno: 2. 8. 2021, 05.49
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Ne boste mogli biti doma, zato boste z veseljem sodelovali pri vseh daljših službenih nalogah. Čutili boste, da vas domača situacija samo bremeni in da morate pobegniti.

Bik
Polni boste energije in težko vas bo umiriti, čeprav se to ne bo videlo navzven. Močan vpliv bodo imele ženske v službi, zato previdno, saj se lahko besede hitro obrnejo.

Dvojčka
Sproščeni boste in se zapletli v preveč čustvene pogovore, kjer boste dajali nasvete. Nekateri vas bodo držali za besedo in želeli sodelovanje pri razrešitvi njihovih težav.

Rak
Odlično obdobje, ko se vam bo zdelo, da lahko vse naredite in pretiravali boste v pogovori. Preveč boste zavarovani vase, da bi opazili, da se nekateri odmikajo.

Lev
Vedeli boste, da je dober čas, da izrazite svoje želje, a se boste umaknili, ko boste videli, da okolica še ni pripravljena. Ne boste namreč želeli na silo nekaj uveljavljati.

Devica
Dobili boste nagrade ali priznanja, kar vas bo osrečilo. Lahko pa, da boste začeli na vse gledati zviška in se vam bo zdelo, da morajo sedaj prisluhniti vam. Previdno.

Tehtnica
Jasno vam bo, kako dalje. To vas bo motiviralo in srečni boste za dober sistem. Ne boste podlegli željam okolice, ki bo želela po starem. Previdni boste z besedami.

Škorpijon
Imeli ste dober načrt, ki pa se ni izpeljal po vaše, zato boste zmedeni. Lahko pa, da vam bodo ženske pomagale iz situacije, saj vas bodo prisilile k realnemu razmisleku.

Strelec
Priložnosti za nove začetke se bodo odprle. Dokazali boste bližnjim, kako ste želeli narediti stvari. Ne zahtevajte, da sledijo, temveč se pogovarjajte, da vas razumejo.

Kozorog
Preveč vsega se je nabralo, zato naredite inventuro. Prečistite dom in odnose ter se odločite, da je čas, da zaživite svoje lastno življenje brez, da se vi vpletate v druge.

Vodnar
Optimizem se vam bo vrnil in kar naenkrat boste imeli dovolj moči za vse, kar ste načrtovali, pa še bo ostalo za vaše bližnje in izlete, ki si jih želijo. Sprostite se končno.

Ribi
Želeli boste urediti materialne cilje s pomočjo žensk v bližini. Ne zahtevajte nič, samo pogovorite se pravočasno, da ne boste ustvarjali napetosti in vse še celo poslabšali.

dk
Andreja Novak