Oven
Želeli boste podaljšati dopust, čeprav vas bo delo že čakalo. Iskali boste izgovore, da se še malo izmaknete vsemu, pa čeprav vam zares daje občutek pomembnosti.

Bik
Sijali boste v svoji lepoti in vsi bodo želeli biti okoli vas. Stara simpatija bo v vas prižgala strastna hrepenenja, da boste razmislili o življenju iz druge perspektive.

Dvojčka
Vztrajajte v svojih namerah za življenje in se ne pustite zmesti okolici s sodbami. Vse, kar vam starejši v tem obdobju povedo, preverite, nič ne verjemite jim na besedo.

Rak
Pripravljeni boste na številne stvari, da si uredite svoje zdravstveno stanje in vse, kjer potrebujete pomoč drugih. Veseli in zadovoljni boste, saj boste sledili najbolj iskrivim

Lev
Jasno vam bo, kaj želite doseči na dolgi rok, zato boste strogi do sebe in vztrajni v komunikaciji. Nič vam ne bo ušlo izpod kontrole, saj boste želeli vse izpeljati na hitro.

Devica
Začeli boste z delovanjem na daljši rok in uživali že v samem načrtovanju. Osebno se boste posvetili preobrazbi, od katere si veliko obetate. Želite vse postaviti na novo.Tehtnica
Zaključili boste z zmedo in čakanjem. Stvari boste vzeli v svoje roke ter se delovno lotili vsega, kar želite doseči. Ne bo vas motilo okolje, saj boste predano sledili sebi.

Škorpijon
Ne boste se mogli otresti skrbi, povezanih z vašim domom in počutjem v njem. Nikakor ne boste razumeli, kaj se dogaja in zdelo se vam bo, da vas je nekdo začaral.

Strelec
Odlične pogovore boste imeli s simpatijo ali bližnjimi ljudmi, kjer se lahko razvije ljubezen. Optimizem se vam bo vrnil in z lahkoto boste uredili vse, kar bo potrebno.

Kozorog
Nihali boste med tem, da nadaljujete po starem in se še bolj zapletete v nesmiselne projekte, ali pa enostavno odpotujete na dopust in si privoščite nekaj dni samo zase.

Vodnar
Vztrajali boste v komunikaciji, pa čeprav ne bo več prinašala koristi. Raje počakajte, da pridete do prave priložnosti in se sprostite. Potem bo vse šlo lažje in hitreje.

Ribi
Radi boste doma in ne bo se vam dalo ukvarjati z ničemer, kar ne bo res nujno. Čutili boste, da potrebujete odmik in oddih, a se vam tudi tega ne bo dalo organizirati.