Oven
Zadovoljni boste z reakcijami okolja. Optimistični boste in se dogovorili za nadaljnje projekte, pa čeprav še tega niste dobro zaključili. Previdno, da boste zmogli vse.

Bik
Izberite, kaj vam je pomembnejše: dokončano delo ali dobri odnosi in vaš ugled kot razumevajoč in sodelujoč človek. Karkoli se boste odločili, bo čisto dobro za vas.

Dvojčka
Začutite, kje je vredno vztrajati, da ne boste po nepotrebnem izgubljali energijo. Imeli boste moč spreminjanja z ljubeznijo, vendar v smeri, ki je za vas optimalna.

Rak
Imeli boste podporo za uresničitev materialnih želja, vendar se boste morali hitro obrniti in začeti sodelovati na polno. Če boste samo čakali, bodo stvari padle v vodo.

Lev
Dovolj boste imeli pritiska ljudi in njihovih sodb ter komentarjev tam, kjer je to najmanj potrebno. Zato se boste odločili za popolni odmik od vseh, ki so vam sitni.

Devica
Ljubezen vas bo vodila in ne boste mogli delati kompromisov, ne glede na to kako vas bo okolica želela prepričati. Kmalu boste dobili potrditev, da delate prav.Tehtnica
Ljubezen vas bo pripravila do tega, da se boste uredili in si pripravili celo papirje. Možnosti za skupno selitev se obetajo, a boste čakali na boljšo polovico, da se izjasni.

Škorpijon
Ne razglabljajte o svojih težavah z drugimi, tudi z domačimi ne. Rešitve boste našli skozi konkretno delo in ureditev vsega, kar vas povezuje z materialnimi dobrinami.

Strelec
Aktivirali se boste v delo, kjer boste želeli dokazati svojo moč in vpliv navzven. Uspelo vam bo, a pri tem boste pokurili precej energije, zato boste kronično utrujeni.

Kozorog
Želeli boste spremeniti situacijo, a dokler si ne boste priznali, kaj zares želite, se ne bo nič spremenilo. Ne šopirite se, kar vas potem obremeni, raje razmislite, čemu.

Vodnar
Optimistični boste zaradi večjih uspehov v službi, kjer boste dobili polno odobravanje s strani žensk. Ne zapletajte se v globoke razprave s preveč samozavestnimi ljudmi.

Ribi
Jezili se boste na domače, ki vas bodo medli in ustavljali pri konkretnih načrtih. Ker boste tudi sami nagnjeni k lenobi, vas ne bo težko premamiti v uživanje doma.

Andreja92 krapanj 2019 web
Osebni arhiv
Andreja Novak