Napoved

Horoskop za petek, 30. julija

Andreja Novak / 090 77 85
30. 7. 2021, 05.25
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Osebni arhiv
Andreja Novak

Oven
Odlično obdobje je pred vami in z lahkoto boste izpolnili delovne zadolžitve. Sreča vam bo sledila. Lahko, da boste napredovali ali dobili ponudbo za boljše sodelovanje.

Bik
Če boste pretiravali z delom, ki ste si ga še sami dodatno nakopali na glavo, boste ne samo ogrozili svoje dobro počutje, temveč tudi sodelovanje v službi. Sprostite se.

Dvojčka
Osredotočite se na odnose, saj boste tako vse veliko hitreje in bolje rešili, če se razumete z ljudmi ter jih pripravite do sodelovanja, kot da sami delate največ.

Rak
Nestrpni boste in v pogovorih prehitro komentirali stvari, kar pa bo šlo v vašo škodo. Pazite na svoj sloves, saj je potrebno le malo, da si zrušite težko pridobljeni ugled.

Lev
Super podporo imate, da uredite svoje materialne dobrine in si na novo organizirate delo ali stanje doma. Pomembno pa je, da ste pri tem kolikor je potrebno egoistični.

Devica
Sledite vsem potrebnim korakom lastnega načrta in ne preskakujete ničesar. V okolju ali službi bo veliko pritiska, da naredite stvari drugače, a ne odnehajte, trmarite.

Tehtnica
Čeprav bo izgledalo, da se veliko družite in vas bodo mnogi konktaktirali, se boste z lahkoto izmuznili, saj se vas ne bo tako dotaknilo, da bi vas odvrnilo od poti ali ciljev.

Škorpijon
Usoda vas je postavila ob zid in potrebno bo narediti konkretne spremembe. Ne izhajate iz čustev, temveč izključno iz materialnosti ter uredite vse, kar lahko.

Strelec
Vse se bo čisto drugače obrnilo, kot ste načrtovali. Zato le sodelujte z vsem in sledite temu kar vam je res dobro. Lahko, da vas bo usoda danes postavila na pravo mesto.

Kozorog
Dober dan, da se odprete za odnose in povabite tiste, ki jih želite več v življenju, na kavo ali kosilo. Pomembno je, da začnete vi aktivno sodelovati in vse bo drugače.

Vodnar
Vi imate ključe v rokah za dobre odnose, zato delajte tako, kot želite, da drugi delajo z vami. Optimizem se vam bo počasi začel vračati, zato ga vložite tudi vi takoj naprej.

Ribi
Ustvarjalnost in strast do življenja vas bo prevzela in želeli si boste narediti nekaj konkretnih stvari za prihodnost, ki pa vam bodo odprle nov poligon sodelovanja.