Napoved

Horoskop za četrtek, 29. julija

Andreja Novak / 090 77 85
29. 7. 2021, 05.40
Posodobljeno: 29. 7. 2021, 06.27
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Dovolite bližnjim, da vam povedo karkoli, samo da izrazijo svoje skrbi ali ideje, a ne komentirajte, samo pojdite naprej svojo pot. Tako boste umirili situacijo v dobro.

Bik
Odločili se boste za spremembe in želeli umiriti svoje odnose in način življenja. Uspelo vam bo, če ne boste takoj popustili in sledili provokacijam in idejam iz okolja.

Dvojčka
Zadovoljni boste s trenutnimi uspehi, a sočasno se boste prav zaradi tega spet poglobili v delo ter prevzeli nase čisto preveč stvari ter se vrnili v začarani krog.

Rak
Preokupirani boste s sabo in ne boste opazili, da se nekateri ljudje zato odmikajo od vas, saj si ne želijo zapletov z vami. Sprostite se in razmislite, kaj zares želite.

Lev
Ne bodite preveč sodelujoči, temveč se čim bolj fokusirajte le nase. Sicer se lahko zgodi, da okolica ustvari zmedo in kaos okoli vas, ki vas spravi v govorice in težave.

Devica
Če imate svoj posel ali delo s strankami, da jih ne odbijete s pretirano razlago. Če boste usmerjeni v dobro sodelovanje, imate vse podporo za uresničitev želja.

Tehtnica
Drugim boste pomagali le, če bo nujno, sicer se boste raje odmikali v svoj mir. Ne obremenjujte se, kaj si drugi mislijo, saj je res zadnji čas, da poskrbite sami zase.

Škorpijon
Ne izgubljajte časa za prazne pogovore ali sanjarjenje, kako bi lahko bilo, če… Zapišite si ključne stvari, ki so nujne, da jih uredite in začnite si s pisanjem idej.

Strelec
Komaj se boste osvobodili nekaterih bremen, že si boste nakopali nova na glavo. Začnite razmišjati o smiselnih reorganizacijskih spremembah svojega živjenja.

Kozorog
Želeli si boste več življenja, ljubezni, a boste zanemarili dejstvo, da ste se čisto odmaknili od vseh in da ne morejo kar vdreti v vaše življenje. Začnite sodelovati.

Vodnar
Komunikacija vam bo šla odlično od rok, a preveč dela si boste zadali, tako da boste nestrpni do sodelavcev in želeli, da vam berejo misli. To bo še upočasnilo vse skupaj.

Ribi
Zaželeli si boste sprememb v ljubezni in druženja z vam optimalnimi ljudmi. In sočasno boste začeli videti, kaj ste v pretekosti delali narobe in se popravili v dobro.