Napoved

Horoskop za sredo, 28. julija

Andreja Novak / 090 77 85
28. 7. 2021, 05.38
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Ne reagirajte na besedne provokacije bližnjih, temveč se sprostite v tem, kar ste in kar počnete dobro. Ogromno energije lahko namreč izgubite skozi prazen pogovor.

Bik
S prijaznostjo in ljubeznijo lahko danes dosežete prav vse. Povabite simpatijo na zmenek ali poklonite več časa partnerju. Tako se bo začelo lepše obdobje življenja.

Dvojčka
Sprostili se boste v posebnih odnosih in celo pokazali svojo jezo in nestrinjanje, če bo potrebno, pa tudi ljubezen in naklonjenost. To vam bo odmaknilo težo preteklosti.

Rak
Preveč stvari boste delali v naglici, zato vas bo dobra intuicija pustila na cedilu. Okoli sebe boste podzavestno ustvarili kaosa in tako po tiho opravili stari čisto po svoje.

Lev
Doma se bodo pritoževali, ker ne boste več reagirali na njihove čustvene manipulacije. Ne klonite pod pritiski krivde, ki vam jo želijo vsiliti. Sledite svoji poti.

Devica
Ne boste imeli ravno veliko časa za ukvarjanje z drugimi, saj boste zaposleni s sabo, kar pa vam bližnji ne bodo zamerili, prej obratno. Srečni bodo, da vam gre dobro.

Tehtnica
Opazili boste svoje šibke točke, kje vas zanese mimo lastne poti in kaj morate še popraviti, da boste zadovoljni predvsem s sabo. Na dobri poti ste, da vam uspe.

Škorpijon
Prenehajte bežati v nove načrte in nove ideje ter za sabo puščati nedokončane ali neuspešne projekte. Dovolite, da vas preteklost končno dohiti in se pomirite z njo.

Strelec
Dobre možnosti imate, da uredite okolico in če b želite, tudi mesosedske odnose, kar bi bilo odlično. Pogovori bodo prinesli rezultate, zato ničesar ne zadržujte v sebi.

Kozorog
Domače stanje vas bo dušilo in ne boste pomislili, da se lahko odmaknete oz. pogledate na vse iz druge perspektive, da se sploh lahko pojavijo rešitve.

Vodnar
Čakali boste na srečanje z ljubeznijo in se jezili, ker vas bo ves čas nekaj motilo. A tudi to je življenje in za ljubezen ne potrebujete idile, temeč samo odprto srce.

Ribi
Imeli boste velik vpliv na okolje, a ne boste želeli delati starih napak, zato boste o vsem dobro razmislili in se pripravili na naslednje korake tako osebno kot poslovno

Tibor Golob
Andreja Novak