Astronapoved

Horoskop za sredo, 21. julija

Andreja Novak / 090 77 85
21. 7. 2021, 05.27
Posodobljeno: 21. 7. 2021, 06.22
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Ne boste živcev za raznoverstne pogovore o filozifiji življenja. Ne boste namreč želeli, da vam kdorkoli pametuje, kako bi vi morali drugače živeti, dovolj imate vsega.

Bik

Nihali boste med tem, da bi čas preživljali s prijatelji in pohajkovali sproščeno in popolnoma brez odgovornosti ter tem, da bi se bolj skrbno povsetili svoji ljubezni.

Dvojčka

Bolj boste naklonjeni prijateljevanju in veselim trenutkom v širši družbi, kot intimnim srečanjim v dvoje. Vseeno se lahko neko staro poznanstvo zanimivo razvije v kaj več.

Rak

Ljubezen vam podpira nove začetke, kot boste sami romantično videli vso dogajanje. Podpora okolja vam bo veliko pomenila, mogoče celo preveč, saj boste žrtvovali vse.

Lev

Precej delovni boste in hvaležni, če bo vaš partner ali simpatija to razumela. Samski ne boste razmišljali o vezi, saj boste imeli polne roke dela in zelo malo časa zase.

Devica

Bolj boste opazni in vam bo življenje podarjalo več dobrih naključij, ki pa jih morate sprejeti in postaviti ljubezen na prvo mesto. Še malo, pa vas pr item podpre Venera.

Tehtnica

Ne glede na dopuste boste delovno razpoloženi in natančni pri svojem delu. Imeli boste imeli več miru kot običajno in zato odlične ideje, ki se bodo kmalu obrestovale.

Škorpijon

Srečo boste imeli v odnosih, a je ne izkoriščate, temveč bodite iskreni in sodelujoči. Tako si boste ustvarili nov način delovanja in ustvatili temeljite spremembe v vsem.

Strelec

Stare ljubezenske strasti bodo prišle na plano in ne boste se mogli odtrgati od določenih ljudi. Čustva bodo premočna in nedokončane obljube bodo visele v zraku.

Kozorog

Srečni boste in skozi pogovore in čutenje boste sprostili stare blokade, ki se jih niste zavedali. Obilo strasti bo prišlo na plano, predvsem glede prilik za novo življenje.

Vodnar

Ne krivite drugih za svoje počutje in ne poskušajte urejevati odnosov, kot da so delovne naloge. Priznajte si, da imate fokus na drugih stvareh in so odnosih kot hobi.

Ribi

Precej spreminjajočo vizijo boste imeli glede odnosa do življenja in na srečo bodo bližnji in partner temu sledil. V nasprotnem primeru bi bili pripravljeni vse zapustiti.

oa
Andreja Novak