Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Strast bo zagorela ob nekaterih srečanjih in če iščete ljubezen, vas bo številno oblegala.. Samski, nikakor ne zamudite priložnosti, saj boste vibrirali dobro energijo.

Bik
Jezili se boste nase, ker niste upoštevali instinkta, ki vam je nakazoval težavne odnose, v katerih ste se znašli. Zato boste nestrpni, hkrati pa željni novih ljudi.

Dvojčka  
Dobro si boste odpočili in se prenovili ne samo fizično, temveč tudi psihično in dobre volje ter veselja ne bo manjkalo. Pripravljeni boste na novosti, ki se obetajo še danes.

Rak
Zagrabila vas bo trma, ki jo boste doživljali kot znak, da vztrajajte pri svojih argumentih, ne glede na to, da bodo dejstva govorila drugače. Prisluhnite drugim.

Lev
Opazovali boste dogajanje okoli vas in se čudili bližnjim, ki se čustveno preveč izčrpajo oz. predajo v določen odnos. A boste kmalu tudi sami ugotovili moč ljubezni.

Devica
Naužili se boste prostega časa in začeli razumeti smisel počitka in sproščenosti. Zato boste za prihodnost naredili malo drugačne načrte, kjer bo več časa namenjeno vam.Tehtnica
Usoda vas bo vabila v objem strasti in v drugačno življenje, a lahko, da boste vi le deloma sodelovali, saj boste sočasno imeli željo urediti neke večje projekte doma.

Škorpijon
Večja spoznanja vas bodo navdušila in želeli jih boste predebatirati z nekaterimi ljudmi, ki jim zaupate. Pozabili boste, da je za pogovor potrebno tudi poslušati.

Strelec
S partnerjem ali simpatijo boste veliko govorili, sanjarili, delali načrte in številne ideje bodo prišle na plano. Želeli jih boste kmalu realizirati, za kar imate vso podporo.

Kozorog
Sproščenost in ljubezen vam bosta na dosegu roke. Tako boste doma vzpostavili nov način delovanja in precej se boste sprostili v vsem, kar vas je prej obremenjevalo.

Vodnar
Zahtevni boste v odnosih in precej nepredvidljivi. Na hitro si boste premislili o nečem, kar ste se že vse dogovorili in potem pozabili, kaj vse so drugi morali narediti za vas.

Ribi
Priložnosti za veselje in srečo bo dovolj. Samski lahko, da boste začeli strastno vezo s polnočutenja. Vezani si boste vzeli čas za partnerja in pripomogli k razumevanju.