Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Mlaj vam je včeraj aktiviral odlično komunikacijo in ureditev medsoseskih odnosov. Pri tem se lahko zgodi, da boste naleteli na ljubezen življenja, še posebej samski.

Bik
Ne računajte na trezne pogovore, saj vas bo strast preveč zmedla in boste mislili samo na eno stvar. Vsega se lotite na drugačen način in ljubezen bo zacvetela.

Dvojčka
Tokrat ne izgubljajte časa z razmišljanjem o primernosti sprememb ali vaših besed in lastnih dejanj, temveč se čisto predajte intuiciji, ki vas bo pravočasno usmerjala.

Rak
Novi temelji so še občutljivi, zato pazite na njih. Ne reagirajte na provokacij, niti ne ponavljajte dejstev, ki jih slišite od drugih. Vse preverite večkrat, da vam bo jasno.

Lev
Predano boste skrbeli za dom in posel ter se potrudili za harmonijo povsod, pa čeprav ni tako, kot si želite. A ne boste želeli ustvarjati panike, ko imate dober načrt.

Devica
Upočasnite svoje misli in besede ter prisluhnite drugi strani. Opazujte, kako vas vidijo drugi in kako bolj cenijo vaše delo, kot pričakujete, zato opustite negativne sisteme.Tehtnica
Sprostite se, poletje je. Čas je, da se sprostite in izkoristite svojo moč in energijo samo, da vztrajate na svoji poti, ki ste si jo odlično že organizirali. Veselite se vsega.

Škorpijon
Odlične ideje boste imeli za poslovne preboje, a boste potrebovali podporo drugih, kar vas bo malo mučilo, zato jih boste z vso silo želeli prevzeti in takoj realizirati vse.

Strelec
Ne vztrajajte na svojih preteklih stališčih, raje razmislite, če vam novosti, ki jih bližnji predlagajo ali vam jih usoda prinaša, niso boljše za vas. To bo učna lekcija poletja.

Kozorog
Bodite selektivni, tudi egoistični v tem, kaj zares želite. Osvobodite se starih prepričanj in pričakovanj, ki vam ne služijo več ter vse se bo začelo dogajati.

Vodnar
Preteklost bo krepko potrkala na vrata. Spustite jo in umirite konje ter od daleč poglejte, kar se dogaja. Zakaj se nekatere situacije ponavljajo? Poglejte samo vase.

Ribi
Usoda vas bo podpirala na dober, celo megalomanski način, a boste morali pretrgati vezi s preteklostjo in vsem, kar vas drži na mestu in vam ne pusti dihati. Sprostite se.