Astronapoved

Horoskop za četrtek, 8. julija

Andreja Novak / 090 77 85
8. 7. 2021, 05.25
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Samski, drznite se predati poletni ljubezni. Ne boste si mogli kaj, da ne sprejmete povabila usode in zapletete v iskrice ljubezni. Vezani boste na preizkušnji strasti.

Bik
Precej neumnosti boste govorili v družbi in spodbujali še druge. Premislite, kako bi se počutili na mestu svojega partnerja, ko gleda, kako se izpostavljate po nepotrebnem.

Dvojčka
Lahko, da se bo sprostila ljubezen doma in boste lahko začeli načrtovati spremembe, ki ste si jih že dolgo želeli. Vsekakor se vam bo življenje postavilo na glavo v trenutku.

Rak
Na polno se boste usmerili v delo, obnovo doma ali okolice ter pri tem računali, da ne bo toliko časa za pogovore, v katerih bi vi morali polagati račune, ki pa niso jasni.

Lev
Ne glede na strast, ki vas bo preplavljala, boste ohranili trezno glavo in najprej želeli razčistiti vse odnose za nazaj, da boste bolj mirno začeli novo poglavje življenja.

Devica
Ne trmarite o vsem, kar je bilo v preteklosti. Če želite, se lahko na novo dogovorite o sodelovanju in opustili pretirano delo v prazno. Razmislite o svoji sreči, ki si jo želite.

Tehtnica
Razen intimnih odnosov, vas drugi ne bodo razumeli in bodo iskali napake v vašem načinu razmišljanja in komuniciranja. Lahko , da vas bodo želeli ustaviti v delovanju.

Škorpijon
Dosegli boste večji uspeh, kot ste kakorkoli pričakovali. Užaljeni pa boste, če ne bodo želeli drugi sprejeti vašega mentorstva, za katerega niso prosili. Pogovorite se.

Strelec
Veselite se časa, ko boste končno lahko zadihali po svoje. Čeprav je to čisto odvisno od vas. Ne bodite navezani na stare odnose, saj vam novi ljudje prinašajo veliko več.

Kozorog
Ljubezen bo lepa, odprite se ji. Odlično bo, ker ne boste imeli časa o vsem temeljito razmisliti, temveč boste samo reagirali. Zato bo vse šlo veliko bolje kot v preteklosti.

Vodnar
Reševanje stvari za druge vam ni prineslo velikih rezultatov. Še vedno imate željo po uspešnosti, a boste morali odnehati, še posebej pri domačih. Ne boste jih premaknili.

Ribi
Navduševali boste s svojo skrivnostnostjo. Ugotovili boste, da imate tako večjo svobodo in da lahko pridete do dobrih rezultatov brez, da se zapletete v odnosih.