Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Če boste dobro izpeljali dogovore v javnosti ali službi, vam bo dobra volja aktivirala ljubezen. S ponosom boste namreč razlagali svoje uspehe in se strastno zapletli.

Bik
Vse bolj boste čutili, da imate vpliv na svoje bližnje in na čustveno življenje. To vas bo pretreslo, saj boste doumeli nekatere stvari za nazaj. A boste kmalu pozabili na vse.

Dvojčka
Manj kot se boste obremenjevali, kaj in kako bi se moglo zgoditi, bolj vas bo življenje veselilo. Ko boste najmanj pričakovali, se bodo zgodile strastne spremembe.

Rak
V želji, da uresničite svoje sanje po popolnem domu, po harmoniji in ljubezni, ste načrtno zakrili določene notranje skrbi in strahove, ki vas bodo ponovno “napadli”.

Lev
Veliko boste razmišljali o ljubezni in lahko, da se boste skozi pogovor zavedli, kako blizu vam je določena oseba in ne boste je želeli spustiti iz življenja. Hvaležni boste.

Devica
Sreča vam bo naklonjena, a vprašanje je, če boste lahko sprejeli to podporo vesolja, saj ste vse navajeni narediti sami in le stežka sprejmete darila usode v obliki ljubezni.Tehtnica
Ne boste se udeleževali problematičnih pogovorov in ogovarjaj, raje se boste umaknili in ohranili svoje dobro počutje neomadeževano. Vsi vas bodo čudno gledali.

Škorpijon
Lahko, da boste svoj seksualni magnetizem malo zlorabili pri pogovorih in načrtih ter izkoristili dobro voljo nasprotnega spola za boljšo uveljavitev svojih idej. Previdno.

Strelec
Okolica čaka na vašo odločitev, vi pa se boste delali, da ničesar ne razumete. Ne boste mogli samo slediti, včasih je potrebno dati iniciativo, da se stvari odvijejo.

Kozorog
Jasno vam je že, da ste v fazi spreminjanja, a lahko, da vas bodo vseeno nekateri dogodki presenetili, saj ste se navadili na bolj počasne spremembe. Sodelujte.

Vodnar
Zdelo se vam bo, da morate poskrbeti zase in za družabno življenje. Partner bo ljubosumen, zato vas bo vodil stran od družbe, kar vas bo najprej celo zabavalo.

Ribi
Podpora zvezd je precej nejasna, a vas bo to naučilo dobro slediti lastni intuiciji. Lahko, da boste obžalovali, da se prej niste tega lotili bolj konkretno, saj bo uspeh.