Astronapoved

Horoskop za petek, 2. julija

Andreja Novak / 090 77 85
2. 7. 2021, 05.19
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Oven

Zavedajte se, da vam vsi z veseljem priskočijo na pomoč, če le iskreno prosite in niste potem tako občutljivi na vse besede in poglede. Ne delajte drame iz vsakdanjika.

Bik

Bodite pozorni, kajti v odnosih se sedaj lahko zgodi, da tokrat vi potegnete ta kratko. Partner ne bo namreč več uvideve in razumevajoč, temveč direktno prešel v bitko.

Dvojčka

O vsem, kar vas muči glede splošnih stvari, se poskusite pogovorite direktno in če je le mogoče, javno. Presenetilo vas bo, koliko ljudi vas bo podprlo in začelo sodelovati.

Rak

Ne izzivajte ali vabite drugih v nekaj, kar dobro veste, da jim ni pogodu. Nič ne boste s tem dosegli, kot le slabega počutja na obeh straneh in sočasno vrgli slabo luč nase.

Lev

S partnerjem se ne boste najbolj ujeli, saj boste imeli občutek, da ga ves čas samo tolažite. Sprostite se in poskrbite, da med vama ne ugasne ogenj, če že ni prepozno.

Devica 

Okrepil se bo vaš notranji žar in pritegnili boste pozornost nasprotnega spola. A bodite iskreni s svojimi nameni, da ne boste morali kasneje razlagati svoje namere.

Tehtnica

Spremembe bodo navzven videti dramatično, a boste vedeli, da je vse v najlepšem redu. Ponovila se bo zgodba preteklosti, a sedaj boste vi bolj jasni v svojih željah.

Škorpijon

Sledite čustvom in uredite materialne razmere glede na to, kaj vas najbolj bremeni. Skozi te dogodke boste hitro našli novo srečo, ki vam bo veliko pomenila za naprej.

Strelec

Ne skrivajte svojih čustev, prav tako pa z njimi ne pretiravajte. Tako ne boste nasedali na drobne stvari, s katerimi vas ustavljajo. Tokrat boste naredili po svoje.

Kozorog

Imeli boste moč v konkretnih dogovarjanjih in če iščete službo, je za to optimalen čas. Pomembno je, da ne ztrajajte v stvareh, ki so vam dolgočasne. Čas je za akcijo.

Vodnar

Ne jezite se na druge, ki vam zares ne znajo brati misli, temveč ustvarite nov red in sistem, da ne boste kasneje ugotovili, koliko stvari ste zamudili zaradi starega načina.

Ribi

Optimistični boste in vse videli kot priložnost za nove začetke, še posebej v poslu.  Sprostite se v dogovorih, to vam bo olajšalo situacijo, saj se bodo vsi takoj strinjali.

oa
Andreja Novak