astronapoved

Horoskop za torek, 29. junija

Andreja Novak / 090 77 85
29. 6. 2021, 05.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Oven

Z ljubeznijo uredite odnose, pa se vam bo življenje popolnoma spremenilo. Sicer preveč časa porabite za dokazovanja in iskanje rešitev, ki niti niso vsem všeč.

Bik

Ne igrajte se z ognjem in ne iščite ljubezenskih iskric drugje, če še vedno gorijo doma. Partner ne bo namreč mirno gledal vaših igric, temveč bo konkretno ukrepal.

Dvojčka

Imeli boste priložnost vpeljati večje spremembe v korist mnogih, zato se ne umikajte ali kakorkoli drugače spreminjate tematiko. Čas je, da sežete po najboljših potezah.

Rak

Srečni boste, saj boste v središču pozornosti in vaši bližnji vas bodo v vsem podpirali. Lahko, da se boste opijanili od prevelike pozornosti ter začeli z besednimi dvoboji.

Lev

Pravočasno pokažite naklonjenost in odprite srce pravi osebi, da vam ne pobegne. Dobre spremembe se lahko zgodijo v ljubezni, če boste le pravočasno pogumni.

Devica

Pokažite svojo kreativnost in ne skrivajte več idej. Tako si boste odprli čisto novo poglavje življenja in začeli dobro sodelovati s tistimi, ki vas doslej sploh niso opazili.

Tehtnica

Ljubezen vas bo čisto prevzela in vodila, da se ji ne boste mogli upirati. Samodejno se bodo stvari dogajale in kar naenkrat se boste znašli v čisto drugačnem življenju.

Škorpijon

Odprto in iskreno se pokažite javnost in dosegli boste veliko večje rezultate kot s taktiziranjem. Takoj se bodo spremenili odnosi in pravi ljudje bodo pristopili do vas.

Strelec

Končno se bodo začele stvari zlagati v smiselno smer in lažje se boste odločili za nov način dela. Spet si boste nakopali preveč dela na glavo, a dovolj imate manipulacij.

Kozorog

Sedaj se ne morete več skriti. Življenjske spremembe vam trkajo na vrata in obližnji in celo okolica to opaža, zato si dovolite, da se resnično zgodijo temeljni premiki.

Vodnar

Ne boste mogli mirovati, dokler ne uredite vsega, kar čaka prav vas. Ne glede na to, da si želite odklopa in mirovanja, vas bodo okoliščine še prisilile v konkretno delo.

Ribi

Odločno boste začeli urejati svoje finančne zadeve in jasno vam bo postalo, da ne morete računati, da bo kdo drug to naredil za vse. Zvezde vam bodo to podprle.

oa
Andreja Novak