Astro

Horoskop za četrtek, 24. junija

Andreja Novak / 090 77 85
24. 6. 2021, 05.43
Posodobljeno: 24. 6. 2021, 06.16
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Oven

Ne čakajte, da nesporazumi preidejo v prave prepire. Čimprej reagirajte in če le imate priložnost, se se diplomatsko pogovorite in predstavite svojo plat zgodbe.

Bik

Izkoristite današnje priložnosti za sprostitev in zabavo, pa tudi preverite, kaj se skriva v iskricah strasti. Popazite na zdravje, da ne boste imeli težav s hrbtenico ali kostmi.

Dvojčka

Ne držite se nazaj in ne razmišljajte predolgo o odločitvah, ki jih že imate v srcu. Prisluhnite svoji intuiciji ali sledite instinktu ter si dovolite, da vas življenje preseneti.

Rak

Samski si boste želeli veze, a boste preveč obremenjeni s sabo, da bi kogarkoli zares videli. Začutite srce in preko njega opazujte simpatije, da doživite najlepše možno.

Lev

Začnite korak za korakom uresničevati svoje majne želje, ne glede na komentarje bližnjih. Tako si boste lepo zgradili dobro kariero in pozitiven odnos v službi.

Devica

Začnite se zavedati, da so tudi novosti lahko res prijetne. Če se osredotočite na to in in ste pozorni na malenkosti, se boste sprostili, da vas strahovi ne bodo držali v šahu.

Tehtnica

Sodelujte v konkretnem dogajanju, da se stvari zares spremenijo in ne objokujte nečesa, za kar se nikakor niste potrudili. Več se gibajte, da ohranite imunski sistem.

Škorpijon

Ne iskoriščajte svojega magnetizma za manipulacijo nasprotnega spola, saj vas bo to potegnilo v spletke in intrigue in velika verjetnost je, da boste zapadli v varanje.

Strelec

Verjamete, da vam denar in materialne dobrine potolažijo potrebo po ljubezni? Preverite zares, saj ni treba, da izbirate, samo iskreni bodite do sebe, pa bo dovolj.

Kozorog

Postanite dobra opora v vaši okolici. če si želite širših sprememb, saj imate vpliv. Tako boste v miru lahko ustvarjali tako zase, kot širše, kar vas bo izpolnjevalo.

Vodnar

Preglejte iz druge perspektive na vse, kar se dogaja in se vprašajte, kje je res vaše pravo mesto in če bi vsi vaši naredili vse to za vas, kar vi delate za njih. Spočijte si.

Ribi

Sprostite navado na težave, ki ste jih imeli toliko daljši čas, da ste se skorajda na to navadili kot na vaše normalno stanje. Dan je odličen, da premostite to težavo.

oa
Andreja Novak