Napoved

Horoskop za sredo, 23. junija

Andreja Novak / 090 77 85
23. 6. 2021, 05.38
Posodobljeno: 23. 6. 2021, 06.05
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Oven

Ponosni boste na vse, kar ste ustvarili in boste želeli, da vam tudi javnost pokaže zahvalo ali vsaj priznanje. A boste dobili očitke, da so vse drugi naredili namesto vas.

Bik

Nevede boste igrali dvojno igro in si nakopali negodovanje s strani prijateljev. Dovolj bodo namreč imeli vaše nestrpnosti, medtem ko ste do neznancev prav ljubeznivi.

Dvojčka

Umirili se boste in razmislili o vsem. Nikakor ne boste želeli sklepati kompromise, ki vam potem ne pustijo spati in dihati. Ohranite fokus na delu, a prisluhnite sebi.

Rak

Navidezno boste odprti za spremembe in sodelujoči z vsem, kar vam bo prinašala usoda, a v sebi ste se že odločili, kako res želite živeti in boste vztrajali pri svojem.

Lev

Sistematično in skrivaj boste vpeljevali spremembe v ljubezni ter poskrbeli, da drugi ne bodo imeli vpliva na to. Instinktivno boste zaščitili srce in svojo novo ljubezen.

Devica

Doma boste doživeli lepe spremembe. Aktivna bo ljubezen in v odnosih boste doživeli harmonijo. Čuvali boste intimo in razveseljevali bližnje z malenkostmi.

Tehtnica

Uredili boste pomembne stvari doma, kar vas bo osrečilo in vam dalo nov zagon. Odlično počutje bo botrovalo dobrim spremembam v ljubezni in kreativnosti.

Škorpijon

Strastno se boste vrgli v akcijo in dokazali kot vedno, da zmorete. Nič vam ne bo pretežko in ponosni boste na svoj magnetni privlak, ki pritegne nasprotni spol.

Strelec

Komajda ste se pobrali od čustvenih pretiravanj, že so nova na vrsti. Zvezde vas podpirajo in imeli boste širok vpliv na okolico. Ljubezen boste raje gledali od daleč.

Kozorog

Odkrili boste, da vam sprostitev koristi, saj imate tudi vi svoje meje. Zato si naredite načrt za prosti čas, tudi za intimo v dvoje. Tako boste rešili svoj odnos in poletje.

Vodnar

Želeli boste vpeljati številne ideje, vam pomembne, a se okolica ne bo strinjala. To vas to ne bo ustavilo in boste nadaljevali v začrtani smeri. Ne pretiravajte, sodelujte.

Ribi

Vse bolj boste odprti za dobre stvar in veliko stvari se bo samo od sebe zložilo, kar se vam bo zdelo čudežno. Okrepili boste zaupanje do življenja in tudi fizično kondicijo.

oa
Andreja Novak