Astronapoved

Horoskop za torek, 22. junija

Andreja Novak / 090 77 85
22. 6. 2021, 05.34
Posodobljeno: 22. 6. 2021, 06.18
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Uredite prijateljske odnose, sicer vas bodo bremenili in vam povzročali preglavice ne samo danes, temveč še dober del poletja. Izrazite se in prisluhnite njihovi zgodbi.

Bik

Veliko lažje se boste pogovarjali in izrazili svoje želje in načrte, kar bo marsikoga v službi razbremenilo in vam odprlo nova vrata. Izkoristite vse odprte priložnosti.

Dvojčka

Usoda vas bo podprla pri vseh kariernih spremembah, ki si jih boste želeli, zato resnično globlje premislite, kaj vse si želite in kam bi radi usmerjali energijo in čas.

Rak

Le s težavo boste ohranjali trezno glavo in izpeljali svoje delo tako, kot je potrebno. Razmislite, kar morate storiti, da si okrepite svoje počutje in sprostite notranji nemir.

Lev

Sledite svoji viziji za prihodnost, ki vas bo motivirala, da boste polni energije in notranje moči za vso delo, ki vam bo prihajalo na pot. Zaupajte si v osebnih načrtih.

Devica

Odličen čas je za prenovo zunanjega izgleda in tudi za ureditev odnosov z ženskami. Ne glede na to, da boste nesigurni v vsem, kar se bo dogajalo, se sprostite v novosti.

Tehtnica

Dodatna spodbuda vas bo razveselila in vam dodala elana. Precej čustveni boste, a ne predajajte se hrepenenju, raje se iskreno odprite sodelovanju s simpatijami.

Škorpijon

Pojdite v naravo in opazujte, kako se telo odziva na dobre energijske vibracije. To vas bo kmalu rešilo težje utrujenosti, ki vas zagrabi, če ste v zaprtih prostorih in v skrbeh.

Strelec

Z distanco poglejte na vse skupaj, tako boste bolje videli prave priložnosti in se odprli za dobre dogodivščine življenja. Ne sodelujte več z ljudmi, kjer ne vidite več smisla.

Kozorog

Ne skrivajte svojih želja, temveč jih odkrito pokažite in delujte v smeri njihove izpolnitve. Bodite pa pozorni na svojo notranjo harmonijo in iz nje sodelujte z vsem.

Vodnar

Sproščenost naj vam bo na prvem mestu, pa boste v vsem zadovoljni. Tako boste iskali možnost najhitrejhše realizacije dopusta, da si boste končno lahko spočili.

Ribi

Zajel vas bo optimizem in želja po fizičnih spremembah. Tako boste imeli več energije in pokazale se bodo odlične možnosti za dobre pogovore in sodelovanje.

oa
Andreja Novak